Hey! Ce rost are sa spui ceva?
Asteapta un pic, poate ca si tatal tau stie despre asta si asteapta sa faca o mutare strategica sau ceva de genul.
Nu o sa dureze mult si o sa afle singur.
Totusi, daca tatal tau chiar este orb si daca nu realizeaza curand ce se intampla atunci ii poti da anumite indicii sau sa-i spui direct.
Eu unul cred ca stie dar isi pregateste un plan sau ceva de genul, nu se poate sa nu aiba anumite banuieli daca pana si copilul sau a descoperit adevarul.
Este doar parerea mea.
Cred ca realizezi ca daca ii spui o sa-ti destrami familia, nu? Fa alegerea care ti se pare cea mai buna astfel incat sa n-o regreti pe viitor.
Bafta!
Dacă nu e în stare să afle singur și până și copilul său știe înseamnă că o fi idiot și mai bine îl lași în plata domnului, dar totuși poți și să îi spui. Acum depinde de situația mai per ansamblu din familia ta și aceasta o cere să te bagi sau nu. Decizia stă la tine.
Pai e simplu... strangi dovezi, poate chiar video si pe urma ii dai pe mail un mesaj: Draga tata, daca vrei sa nu trimit materialul video mamei imi cumperi apartament si o masina decenta. Ai 72 de ore sa deliberezi. Dupa ce expira timpul nu mai raspund de actiunile mele ^.^
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Iti sugerez sa vb deschis cu mama ta. Poate e ceva ce ti scapa. Poate ti se pare ceva. Lasa o pe ea sa ti explice ce si cum. cred ca o sa inceteze apoi.
Mai bine nu te implica. Lasa-i pe ei sa isi rezolve problemele.
Si inca ceva, sa nu iei exemplu!
Vorbeste cu tatal tau, incearca sa il faci sa inceteze, urmarestel in urmatoarea perioada dupa ce ai vb cu el iar daca nu sa linistit vorbeste cu mama ta pentru ca nu merita sa traiasca in minciuna
Eu zic mai bine,, strânge,, mai multe dovezi si daca ea chiar îl inseala mai bine vorbeste cu ea prima si poate iti va explica de ce face asta si dupa te hotărăști daca ii spui sau nu tatălui tau pup