| Alinaaaapp a întrebat:

Hei,TPU!
Sfarsit de clasa a8-a,sfarsit de clasa a12-a, plecarea de acasa a fratilor mai mari, etc.
Voi cum ați trecut prin perioadele astea? Le-ați așteptat si v-ați bucurat e ele sau au fost grele, triste?
Nu vreau raspunsuri de genul : am scapat de examene/bac/fratii mei, de ce as fi trist/a?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Toate au fost grele, dar am supraviețuit. Ce fel de răspuns nu mai vrei?

| Vântulalb a răspuns:

Sfarsit de... Abia asteptam o etapa noua. Abia asteptam sa vad ce ofera perioada de "mai mare". Era o provocare constructiva.
Nu am avut frati mai mari ci mai mici.

| Genevaaa a răspuns:

Pai, ce sa zic, sora mea a terminat de mult scoala dar pana acum nu prea a fost plecata pentru ca a facut facultatea online, deci, acasa. A fost prima oara plecata putin si nu am fost trista, chiar ma bucuram ca nu mai e nimeni sa ma stresese

| LittlePoppy a răspuns:

De ce sa fie triste? A, esti dintre cei care inteleg ca aceasta perioada a copilariei este cea mai frumoasa si ca nu se mai intoarce. Asta e natura umana. Dar fiecare perioada are bucuriile ei.

| Anonim10080 a răspuns:

N-am trecut decat prin faza cu plecare fraților mai mari de acasă și pot să spun că nu prea mi-a păsat. Oricum în fiecare săptămana ne vedem și suntem apropiate. deci e okhappy