| marcela1407 a întrebat:

Hei TPU.
Soţia tatalui meu e insarcinata... deci o sa am un frate sau o sora vitrega. Doar ca nu stiu eu nu prea vreau sa am un frate sau o sora vitrega. Ar trebui sa accept chestia asta si sa ma bucur? Oricum mi se pare cam tarziu sa am un frate sau o sora( am 13 ani) Tata mi-a zis ca daca nu vreau atunci o sa il avorteze dar eu nu vreau sa iau o viata. Voi ce ati face? V-ati bucura?

Răspuns Câştigător
| Thisismetoday1 a răspuns:

Eu zic sa accepti situatia si sa te bucuri pentru ei. Nu e prea tarziu sa ai un frate/sora si cine stie poate o sa îţi placa sa stai cu el/ea.

5 răspunsuri:
| SwedishMeatball a răspuns:

Eu zic sa accepti situatia. Nu te pune sa il cresti tu (banuiesc), si oricum, daca nu vrei sa petreci timp alaturi de el/ea, oricum nu o ea trebuiasca sa o faci foarte mult, ca pana se face, tu ajungi la varsta cand poti sa te muti de acolo, pentru facultate, de exemplu.
Eu personal m-as bucura, ca mereu mi-am dorit un frate sau o sora.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Dragul meu! Sunt in situatia ta doar ca am circa 50 de ani mai mult ca tine. Tatal meu a avut doua fete care-mi sunt surori vitrege. In ziua de astazi ma bucur si ma simt fericit ca am doua surori cu care ma inteleg excelent. Ai sa intelegi asta peste ani. Cand am fost tanar n-am inteles nici eu asta si-mi pare rau pentru timpul pierdut cand nu le-am vazut. Bucura-te!

| Freya1 a răspuns:

Doamne si tatal tau ce minte are.
Nu te afecteaza pe tine cu nimic fratele sau sora, in fond are si el dreptul sa isi refaca viata, familia. Bucura-te si iubestel/o.

| gabriielaaa a răspuns:

O sa te bucuri când il vei vedea am vazut diferete între frați si de 18 ani si un frate sau o soră te va face resosabila si te va ajuta pe vitor mama ta vitregă are drepți sa aleagă ce face cu viață copilului nu vrei ca ei sa fie fericiți. Depinde de tine de vrei să participi la fericirea lor sau sa stai sa privești. Eu una zic sa te bucuri si nu vei mai avea ocazia sa ai un frate sau o soră pe vitor.

| marcela1407 explică:

Deci se pare ca eu nu o sa am nici un frate si nici o sora fiindca femeia aia nu e insarcinata cu tatalaughing)