Doamne cum ganditi fetele astea
Crezi ca doar scoala conteaza?
sau ce asa ti-a zis mami?
Dupa ce termini scoala va fi mult mai greu, asa ziceam si eu ca tine imi faceam griji cu scoala note pnm
dar dupa e mai complicat, cel putin daca vr sa te pui pe picioare
Eu zic sa lasi aburelile si sate gandesti la viitor
Si imi pare rau ca ai boala la stomacel si eu am avut un fel de gastrita dar trece cu timpul, depinde de regimul alimentar
Mama..gandesti total opus realitatii, eu ignorant?
Ceea ce nu stii si intalegi e ca de fapt societatea asta incluzand scoala, te face sa devii ignorant, nu intalegi? GANDESTE-TE SI TU PUTIN!
https://www.youtube.com/watch?v=kqHsbH1plG8
"Am nevoie de un sfat‚ vă rog!"
Crede-ma la varsta asta nu ai cum sa intalegi sau sa stii cum e viata cu adevarat, macar daca ceri sfaturi incerca sa intalegi si sa scoti ce e bine din ele
Si crede-ma sunt ff putini oameni care iti vor zice realitatea asa cum e, ar trebui sa fii mai calma si deschisa si sa nu mai fii increzuta si sa incerci sa te gandesti doar la ceea ce e important.
Uite ce ziceam, acum mai te iei si de mine, inloc sa te uiti la tine, te iei de altii de parca crezi ca intalegi ceva, si oricum sunt cu mult mai inteligent decat ai putea fii tu vreodata in orice viata, App cati anisori ai de faci atatea? Lasa-ma sa ghicesc 14-15 ani, inca nici la liceu nu esti si deja ai atatea fite pe capsoru' ala? Se apuca ea la 14 ani sa-mi reproseze mie de raspunsurile care le dau, si ea nu stie ce e de capul iei in realitate
Cel putin eu cel putin scriu ce trebuie, si corect din punct de vedere gramatical.
Cat despre comentatul aiurea, nu vezi ca deja o arzi cam aiurea?
Eu ti-am dat un sfat si de acolo ai tot inceput sa aberezi, ca ce pnm nu-ti convine tie pana la urma? Nu ti-a reprosat nimic omul, iar tu incepi si faci figuri ca nu-ti convine tie ce sfat ti-am dat
Nu-ti convine ce raspunsuri primesti? Du-te taica in strada sauin jungla in slabaticie poate acolo o sa primesti ajutorul de care oftezi atat, ca daca omul e bun cu voi, v-o luati in cap, mai aveti si tupeu jegos sa-i reprosati, si voi abia ati dat de buletin, juma'-de buletin ce esti
Pai daca nu-ti convine, atunci ce mai pui intrebari, si asa stupide, hm?
Infine, eu zic mai bine vezi-ti de treaba daca suferi de nebagare in seama
App data viitoare incerca sa nu mai folosesti cuvinte pe care nu le cunosti ca s-ar putea sa faci o tocana...si asa te cam bate limba romana.Vezi ca te-ai murdarit de lb. romana la gura, sau poate e altceva...
"Nici măcar în vacanțe nu pot să stau complet relaxată fiindcă sunt foarte stresată"
Esti stresata? Vai ce sa-ti povestesc e stresata de niste teste la scoala trist omule... Ma intreb in viata de zii cu zii cu ce te ocupi... x_X
App Ai grija ca Gaina stresata nu face oua sanatoase! din pacate
"Am nevoie de un sfat‚ vă rog!"
Eu cred ca pana la urma tu ai nevoie de altceva
Succes tie eu sunt a 7. a si imi place mult aici... mai ales pauzele nu vreau sa ma gandesc la a 8.a ca o sa fie dificil. Eu am luat 9 la romana in teza si 8 la mate. si a fost a 2. a cea mai mare nota la mate ca a fost greu
Orcum succes si sper sa ajungi la liceul la care vrei
Toti am fost pe acolo, sfatul meu e sa o iei usor ca nu e un capat de tara. La gimnaziu e imporant sa iei note de trecere si sa ai o nota buna la examenu de evaluare, cum la fel e si la liceu. Cand o sa te angajezi nu o sa te intrebe nimeni de notele tale, conteaza sa te axezi pe ceea ce iti place.
Ok,stiu ca nimic din ce ți-aș zice nu ar putea sa schimbe ceea ce simți acum.Am trecut si eu prin asta anult trecut, si am zis ca e sfârsitul lumii, am zis ca trebuie sa ma pun pe învățat si atât, eram stresata inca din clasa a7a,si-mi făceam griji maxim pentru asta,era teroare,iar cu doua-trei luni înainte de examen am zis ca trebuie să-mi petrec timpul cu prietenii,fiind ultimul an pe care-l petreceam împreună! Ce o fi o fi, iar in ziua cu examele m-am dus la școală fara niciun stres, doar puțin obosită (seara anterioara terminasem un sezon întreg a unui serial)si gândul meu era sa ajung acasă si sa dorm caci îmi era somn, a doua zi de examen tot îmi era somn, dar așteptam sa treacă cele doua ore fiindcă voiam sa ma duc mai repede cu prietenii sa sărbătorim, si cam asta a fost, simplu.Si ghici ce,nu am învățat absolut nimic,da nimic tot anul,nici macar in preajma examenelor, si ce sa vezi, am luat examenul si am intrat unde am vrut, ușor, deci trebuie sa înțelegi ca o sa fie ok, nu trebuie sa te sperii.
In primul rand, sa stii ca-mi place cum scrii. Orodonat, corect gramatical. Referitor la nelinistea ta legata de scoala, sa stii ca mama ta are dreptate. Iti spun din proprie experienta ca am fost exact ca tine, au trecut multi ani de atunci, iar acum trag ponoasele. Din cauza stresului am acum probleme de sanatate, practic, m-am distrus. Daca as avea mintea de acum, mi-as baga picioarele in ea de scoala. Sa trec la toate materiile si e suficient. Si asa nu conteaza absolut deloc rezultatele. Poate doar pentru orgoliul tau personal, dar crede-ma ca mai am un pic si termin master-ul. si nu m-au ajutat cu nimic rezultatele din liceu. din scoala generala, nici atat.
Acum câteva luni am trecut și eu prin ce treci acum și tu. Eram stresată din cauza examenelor. Eu am fost mai stresată la română decât la matematică pentru că acolo luam meditații. La școală învățăm doar la materiile care îmi plăceau și la celelalte cât să trec clasa. Aproape în fiecare zi făceam câteva exerciții pentru examen și îmi repetam la română. Și eu am zis că examenul ăla mă va ruina. Că va fi greu, nu voi lua note bune ca să-mi iasă media pentru liceu. Dar examenele au fost foarte ușoare. Chiar îmi pare rău că m-am stresat atât de tare pentru asta. Și oricum, liceul sincer nu contează așa de mult precum facultatea.
Pentru a mai reduce din stres uită-te la un film, fă sport, ascultă muzică și aprinde multe lumânări parfumate. Pe mine asta m-a ajutat.
Buna! Eu sunt in clasa a 9 a si am trecut si eu prin aceasta clasa infioratoare, clasa a 8 a, probabil si cea care iti va decide viitorul. Si eu eram speriata si am muncit enorm de mult pentru a ajunge unde mi-am dorit. Ce iti pot spune este sa fii puternica, sa lupti pentru visurile tale, dar sa nu mai pui la suflet orice nota mica si, in niciun caz, sa nu te gandesti cu teama la viitor. Sa stii ca timpul le aranjeaza bine pe toate si tu vei ajunge acolo unde trebuie intr-adevar sa fii (iti spun din proprie experienta pentru ca nici eu nu am ajuns acolo unde mi-am dorit, tot din cauza acelei pacoste de Evaluare Nationala, insa am ajuns acolo unde trebuia sa fiu, unde imi este locul). Gandeste pozitiv, spuneti ca esti cea mai buna si asa vei fi! Pentru nimeni si pentru nimic pe lumea aceasta sa nu iti distrugi sanatatea! Nu merita pentru ca totul va trece foarte foarte repede. Vor veni vremuri mult mai grele, dar si mult mai frumoase si cred ca la acest lucru ar trebui sa te gandesti: timpul va trece si iti vei aminti cu mare bucurie de vremurile acestea in care te stresezi pentru a obtine o nota mare la examen. In clasa a 9 a nu va mai conta nimic din toate acestea pentru ca nimeni nu te va intreba cat de mult ai invatat pentru examen, cate nopti nu ai dormit pentru a face exercitii sau pentru a repeta. Stii, viata este simpla, insa noi ne-o complicam in zadar. Nu spun sa nu continui sa muncesti, sa nu iti doresti sa dai 110% din tine la acest examen, ci din contra, munceste mult, ai incredere in tine si in timpul care va trece si care te va duce acolo unde iti este locul!
Sper ca te-am ajutat si multa bafta!
Nu știu. Nu mi se pare. ^^
Poate așa o fi.
Nu e nevoie sa te stresezi asa mult, pentru ca examenele vor fi simple, doar ca va trebui sa-ti pastrezi calmul si sa te concentrezi, atunci totul o sa fie bine, crede-ma ca eu o spun din propria experienta
Da‚ dar și probele sunt decisive...
Pai pregateste-te de probe, iar apoi de examene si totul va merge bine
Știu că sunt simple‚ dar probele mă termină psihic.
Incearca sa gandesti pozitiv
Buna,adevarul este ca te inteteg si eu sunt clasa a 8- a voi da examenele,imi doresc sa ajung la liceul pe care il vreau nu unde ma trimite calculatorul, si eu am multe teme si crede-ma ca imi este frica de ce se va intampla, dar pentru a nu ceda fizic si psihic trebuie sa ai un program strict, mai ales cand vine vorba de somn pentru ca mai ai si probleme cu stomacul, si eu am trecut prin multe, acum 2 ani am avut si eu gastrita numai eu stiu cum era acolo in spital dar eu am facut gastrita pentru ca nu puteam manca din cauza ca am avut apendicita si sa depistat mai greu,dar am trecut peste si cu timpul mi-a trecut azi nu mai am nimic insa si eu cand ma enervez ma mai doare stomacul, iti dau un sfat atat timp cat tu iti faci temele mereu si inveti mereu nu ai cum sa nu te descurci la examene, nu ai cum sa scapi de tot de stres dar il poti diminua prin diferite tratamente naturiste cauta pe net sau calmante, si apropo nici eu nu ma descurc bine la mate, are ceva cu mine, deci in concluzie gasesteti modul prin care te poti calma si sa ai noroc la examene(scuze ca m-am lungit dar sper sa te ajute) Funda?