Buna! Uite eu spuns a va impacati. Nu are rost sa te certi cu verisoara ta, daca era prietena ta putea-ai sa nu te impaci dar fiind verisoara ta iti sugerez sa te impaci. Uite si eu am o verisoara careia ii plac coreeni si eu ii urasc. Dar tot suntem verisoare si nu ne certam numai cateodata! Deci impaca-te cu ea! Bafta
Nu a innebunit, ci a spus un adevar. De fapt, o gluma foarte buna. ^^ 1. Ce are daca tu esti emo si ea asculta manele? Nu toti suntem oameni? Poate nici ea nu de acord ca tu esti emo. 2. Impacati-va. 3. Si prietena mea asculta k-pop si eu ascult rock, iar eu sunt anti k-pop si ei nu ii place rock-ul, dar noi ne impacam cand se invesc certuri din astfel de lucruri (cam rare, apropo). @Nick_Robert, thumb up for you!
Este uşor. Ia un cuţit de bucătărie, ascute-l bine şi du-te la verişoara ta. Îi spui că îţi pare rău şi când nu e atentă atac-o! O tai bine de tot şi îi spui să nu se mai pună cu tine. O să se împace cu tine automat şi o să-şi ceară şi scuze
Nu ii sune sa faca asta! Fa tu asta daca asa consideri.
Ai innebunit? Eu cred ca da!
WOw...Ciudat...
Eu zic ca nu are de ce sa va certati, pana la urma fiecare e cu gusturile lui, nu trebuie noi sa alegem pentru altii, si eu ascult rock si rapp, iar majoritatea prietenilor mei asculta manele si pop, dar asta nu conteaza din moment ce ne intelegem, eu zic ca trebuie sa va impacati.