E ok sa ai prieteni, dar nu stiu cat e de ok sa ai prieteni băiati fara ca iubitul tău să știe.Ce mai probabil daca o sa ii spui ca crede că este ceva intre voi de aceia i-ai ascuns atat timp treaba asta.
Mai bine nu ai mai tine legatura asa strâns cu el dor tu si i-ai propune sa iesiti sau sa vorbiti mai mult in 4.Cred ca ar fi cel mai bine pentru voi si relația voastră.
La fel si eu. Am avut o prietena de suflet, prima sa o cunosc pe actuala mea partenera, ea implicata intr-o relatie (care i-a devenit intre timp sot). Actualmente este cea mai buna pretena a partenerei mele, iar noi ne apelam reciproc cu,, frate" si,, sora". Chiar daca suntem nesanguini, suntem forte apropiati, de fapt ambele familii simt la fel.
Unica problema in cazul tau a fost nesinceritatea la momentul potrivit, care acum se pare ca da,, roade". Dar nu e ireparabil. Prinde-ti partenerul intr-un moment de buna dispozitie, si spune-i pur si simplu ca nu te simti bine si ca ti se pare incorect ca el sa nu fie informat de o situatie pe care el trebuie sa stie.
Si dupa asigurarile de rigoare, ii destainui totul. Va aprecia sinceritatea ta, garantat.
Pace
minnie91 întreabă: