| AlexandraSIoana a întrebat:

Hei TPU sad Sunt foarte trista. Am fost prietena cu o fata din clasa 1. Eram de nedespartit, faceam totul impreuna. Dar totul s-a schimbat...noi doua suntem istorie. De curand m-am certat cu o fata (suntem toate in aceeasi clasa) si fata asta fiind o prietena buna cu fosta BFF. A iesit un mic scandal, fata cu care m-am certat este de etnie roma si are glume proaste,iar eu ce puteam sa fac, sa tac? Nu am tacut,nu vreau sa ma las calcata in picioare de o fata inculta care umbla tarziu pe afara. Ma rog,o inteleg poate este suparata... nu are tatal aproape si nu sta la mama ei (poveste lunga). Fosta BFF s-a luat de mine spunand ca fata aia este prietena ei si o apara pentru ca o iubeste! Am izbucnit in plans,m-am simtit foarte prost,ca un nimic. O iubesc atat de mult ca prietena si chiar daca incerc sa renunt la ea, nu pot! Eu cand tin la o persoana tin pana la sfarsit. Trebuie sa mentionez ca pun totul la suflet, am un suflet mare si stiu sa pretuiesc o persoana. Chiar as avea nevoie de un sfat! sad Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| MrLucas a răspuns:

Pot sa imi dau seama de la o posta cat esti de micuta, cam asa gandim majoritatea la varsta ta.Cu timpul vei invata ca prietenii vin si pleaca, nimic nu e sigur.
Momentan sfatul meu e sa ti capul sus si sa nu te lasi calcata in picioare, si tine minte ceva: iubirea fortata nu functioneaza.Din moment ce ea nu da 2 bani pe tine, tu dc ai face-o? Da da, stiu, "o iubesti", dar oare merita sa plangi pentru o astfel de persoana? Iti amagesti copilaria degeaba.

| AlexandraSIoana explică (pentru MrLucas):

Da sunt de acord cu tine prietenii pleaca. Nu sunt asa micuta sunt in clasa a 8-a si nu cred cai ai intelege. Dar am incercat sa o uit, am incercat sa nu mai vorbesc cu ea. Dar nu pot. Nu functioneaza nimic. A devenit asa falsa prietenia noastra sad

| AlexandraSIoana explică (pentru MrLucas):

Da sunt de acord cu tine prietenii vin si pleaca. Nu sunt asa micuta sunt in clasa a 8-a si nu cred cai ai intelege. Dar am incercat sa o uit, am incercat sa nu mai vorbesc cu ea. Dar nu pot. Nu functioneaza nimic. A devenit asa falsa prietenia noastra sad

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce ai patit?

| Lawliet14 a răspuns:

Of! sad Imi pare rau atat de rau. A fost vorba de un baiat, asa-i? Nu mi-ar placea sa-ti pierzi BFF-ul.

| AlexandraSIoana explică (pentru Lawliet14):

Nu este vorba de un baiat... Fata aceasta de etnie roma pur si simplu fara motiv s-a luat de mine. Si eu nu am tacut.

Nu... fata aia de etnie roma s-a luat de mine fără motiv. Cum am mai spus, are glume proaste.

| Lawliet14 a răspuns (pentru AlexandraSIoana):

Sau are motive.

Nu are. Ai venit aici sa judeci? sad

| Lawliet14 a răspuns (pentru AlexandraSIoana):

Of, nu judec, am zis doar ca poate are motive! Poate are ea niste motive ascunse sua nu. Daca nu, o fi putin retardata. Eu sa nu judec, dar tu de ce te certi cu ea atunci? Daca e nimic neinteresant? Doar face glumele ei ca de obicei?

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Esti mica si de asta nu iti dai seama ca asa fac roti pleacă, vin te barfesc etc.
Vei vedea ca o sa se întoarcă la tine si o sa fiti iar prieteni, iar dupa o sa plece, se întoarce si la sfarsit rămâne ori pleacă. Ceva de genu.
Eu sunt in clasa a 5 si stiu cum e al trecut de o grămadă de ori prin asta dar nu duc dorul nimănui.
O sa vezi ca e mai bine fără ea.O sa uri faci prieteni noi.