Pot sa imi dau seama de la o posta cat esti de micuta, cam asa gandim majoritatea la varsta ta.Cu timpul vei invata ca prietenii vin si pleaca, nimic nu e sigur.
Momentan sfatul meu e sa ti capul sus si sa nu te lasi calcata in picioare, si tine minte ceva: iubirea fortata nu functioneaza.Din moment ce ea nu da 2 bani pe tine, tu dc ai face-o? Da da, stiu, "o iubesti", dar oare merita sa plangi pentru o astfel de persoana? Iti amagesti copilaria degeaba.
Da sunt de acord cu tine prietenii pleaca. Nu sunt asa micuta sunt in clasa a 8-a si nu cred cai ai intelege. Dar am incercat sa o uit, am incercat sa nu mai vorbesc cu ea. Dar nu pot. Nu functioneaza nimic. A devenit asa falsa prietenia noastra
Da sunt de acord cu tine prietenii vin si pleaca. Nu sunt asa micuta sunt in clasa a 8-a si nu cred cai ai intelege. Dar am incercat sa o uit, am incercat sa nu mai vorbesc cu ea. Dar nu pot. Nu functioneaza nimic. A devenit asa falsa prietenia noastra
Of! Imi pare rau atat de rau. A fost vorba de un baiat, asa-i? Nu mi-ar placea sa-ti pierzi BFF-ul.
Nu este vorba de un baiat... Fata aceasta de etnie roma pur si simplu fara motiv s-a luat de mine. Si eu nu am tacut.
Nu... fata aia de etnie roma s-a luat de mine fără motiv. Cum am mai spus, are glume proaste.
Sau are motive.
Nu are. Ai venit aici sa judeci?
Of, nu judec, am zis doar ca poate are motive! Poate are ea niste motive ascunse sua nu. Daca nu, o fi putin retardata. Eu sa nu judec, dar tu de ce te certi cu ea atunci? Daca e nimic neinteresant? Doar face glumele ei ca de obicei?
Esti mica si de asta nu iti dai seama ca asa fac roti pleacă, vin te barfesc etc.
Vei vedea ca o sa se întoarcă la tine si o sa fiti iar prieteni, iar dupa o sa plece, se întoarce si la sfarsit rămâne ori pleacă. Ceva de genu.
Eu sunt in clasa a 5 si stiu cum e al trecut de o grămadă de ori prin asta dar nu duc dorul nimănui.
O sa vezi ca e mai bine fără ea.O sa uri faci prieteni noi.