| milckey16 a întrebat:

Sunt forte trista pentru ca de paste vreau ca prietena mea cea mai buna sa vina cu mine si cu familia la sat. Ea ar vrea dar lucreaza si nu vrea sa se invoiasca, dar de curand i-a murit tatal iar mama mai devreme si este singura. Ea spune ca se simte prost fata de colegii ei care nu se invoiesc, desi ei au sambete libere. Ea nu si-a luat deloc concediu de 3 ani.Eu nu stiu ce sa ii mai zic ca sa ii spuna sefului ei. Voi ce ma sfatuiti cum, sa o rog, ce sa fac?

2 răspunsuri:
| ZaKy a răspuns:

Vai, daca de 3 ani nu si-a luat concediu eu spun ca este timpul! Presupun ca ceilalti colegi ai ei si-au mai luat concediu, eu spun ca ar trebui sa ii spuna sefului"Nu va suparati sefu, dar as dori si eu o invoire pentru cateva zile"Paste fericit!

| mariannkas a răspuns:

Daca nu si-a mai luat concediu timp de trei ani de zile, sigur este timpul! Adica. daca spui ca i-a murit tatal si mama mai devreme, vrei sa spui ca ea a fost la serviciu in zilele respective? Este Pastele, toata lumea se invoieste de la serviciu. 99% tot se invoiesc! straight face Trebuie sa ii spui ca un concediu i-ar prinde bine, va relaxati impreuna si va distrati!winking :*