| Ana268086547 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de o saptamana (primul prieten) si noi ne vedem mai tot timpul ne tinem de mana ne luam in brate si avem foarte multe momente frumoase impreuna. Chestia e ca de cateva zile prietenii ne tot tachineaza de ce nu ne sarutam si astazi (mentionez ca el e mai timid avand in vedere ca atunci cand ne-am imbratisat sau tinut de mana pentru prima oara a trebuit eu sa fac primul pas) si inainte de ultima ora l-am tras putin sa ii zic ceva la ureche si i-am spus sa se gandeasca la ce voi zice si i-am zis ca vreau sa ne sarutam si noi si apoi am plecat fara sa mai zic nimic. Cred ca am gresit foarte tare iar acum nu imi raspunde la telefon si mesaje (bine doar la vreo doua mesaje cu buna si ce faci iar apoi nimic ) stiu ca e posibil sa fie ocupat dar nu stiu. Sper ca nu il fi speriat. Ce sfaturi imi dati? Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

O sa-i treaca! Este timid si de aceea a reactionat asa. Ia-l mai usor si daca nu te deranjeaza, fa tu primul pas. Vei vedea ca, cu timpul va prinde mai multa incredere in el si va fi ok.

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu trebuie sa va intereseze ce spun ceilalti. Incercati sa fiti singuri in momentele intime, e mai bine asa.
Baiatul tau este timid si este foarte posibil sa-l fi speriat. Cand te intalnesti cu el spune-i (fara martori!) ca iti pare rau daca ai mers prea departe, dar il placi foarte mult si te simti atrasa de el. Nu cred ca o sa-ti reziste happy

| Gabitzu246 a răspuns:

L-ai speriat pe naiba!, e rusinos tu trebuie sa faci primul pas.Fi mai indrazneata cu el, ia-l la tine acasa dai un branci dupa il saruti si te asigur ca nu o sa mai fie timid cu tine.

| DjSheepyOfficial a răspuns:

Nu l-ai speriat stai linistita e mai timid el. Parerea mea cel mai bine ar fi sa lasati gura lumi si cand credeti voi ca este omentul sa faceti pasul atunci sa il faceti. Cel mai bine ar fi ca prima oara sa fiti singur nu sa va vada toata lumea