anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei tpu..sunt intr o relatie de un an, prietenul meu e plecat din tara si sta 4 luni..imi e foarte greu, vorbim foarte rar sad imi vine sa plang mereu pentru ca nu stiu unde e. nu e vorba de inselat dar ma simt foarte aiurea.nu mai rezist si abia ieri a plecat.

4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Ai nevoie sa te obisnuiesti.Cauta activitati placute si utile cu care sa-ti ocupi timpul, iesi cu prietenele tale. Cu timpul iti va fi mai usor.Dar zilele astea sunt critice.

| ForYouBaby a răspuns:

sad Stai linistita :* stiu ca ti-e dor dor el cu siguranta te iubeste foarte mult si crede-ma ca cu cat iti va fi mai dor cu atata il vei iubii mai mult si el la fel asa ca nu iti face griji se va intoarce si totul va fi perfect :*

| TequilaG a răspuns:

Va veni el...

| sarah15 a răspuns:

Buna! Te-ai obisnuit cu el si acum la inceput o sa iti fie greu sa te adaptezi. Incearca sa faci altceva ca sa nu te mai gandesti asa mult la el, vizioneaza un film, deseneaza ceva, mergi prin oras cu prietenii/familia, gaseste-ti ceva de facut. Nu te mai gandi asa mult, o sa vezi ca o sa treaca repede timpul si o sa se intoarca. Succes!:*