Bună.
Nu ai nevoie de psiholog. Eu consider că acestea sunt lucruri absolut normale atunci când te îndrăgostești puternic de cineva.
Uite câteva lucruri prin care poți scăpa de mica ta obsesie:
1. Fă-ți un nou prieten, încearcă să socializezi mai mult.
2. Gândește-te la aspectele negative, la faptul că nu își dorește nimic cu tine.
3. Încearcă să ții totul sub control și să te abții.
4. Scapă de numărul lui și încetează să îl mai cauți.
5. Ocupă-ți timpul cu multe filme și seriale.
6. Citește
7. Gătește
8. Vorbește cu prietenele
Ideea la obsesiile de acest gen este să îți ocupi timpul pentru a uita, fă lucrurile care îți plac într-o manieră normală, toate am trecut prin perioade de acest gen.
Multă sănătate.
îl ștergi și gata, ai văzut că nu e interesat de tine, de ce să-ți mai pierzi timpul?
Asta cu intra-iese de pe whatsapp inseamna ca ce... face s&x cu whatsapp-ul? Ai o obsesie. Oarecum adolescentina. Eu zic ca cel mai bine e sa vorbesti cu omul sa stie si el o treaba. Nu cred ca e caz de psiholog/psihiatru ci doar de lipsa de comunicare din partea ta. Timiditate, nah, lipsa de experienta, zi-i cum vrei. Nu te mai judeca asa de aspru, ca nu e cazul.
Nu prea vad nici un simptom de boala psihica. Imi pare rau, dar din pacate el nu a vrut o relatie cu tine, sper sa treci peste si sa gasesti pe altcineva.
Nu e psihopatie asta pur și simplu ți o plăcut mult acel băiat data viitoare când îți place asa mult un băiat reprima ceea ce gândești afiseazati sentimentele, intențiile oricum dacă te plăcea te cauta el pe tine ii dai prea mult importanta unui băiat care te ignora în loc sa o faci cu altul care chiar merita. Ești la vârsta la care nu prea ști ce vrei de la viata te vei mai maturiza și o sa vezi altfel cum stau lucrurile e simplu cine nu te cauta nu e interesat de tine. Dacă erai psiho maico erai foarte bună la manipulat deci tu nu ai aceasta "calitate" plus nu aveai remușcări fata de nimeni și lipsa de empatiei și antisociabilate persistenta plus multe altele nu mai te autodisgnostica cu ceva ce nu ai și nici nu ești prea informata.
Poate nu are pe cineva si vorbeste pe Wapp doar cu prietenii LOL
Sincer de chestiile astea nu scapi usor.
Ori nu ai mai avut prieten ori esti invatata sa fii tu cea care da cu piciorul. Intotdeauna, cel parasit devine obsedat de cel care l-a lasat. Nu ai nevoie de psiholog, ai nevoie de timp ca sa-ti revii
Gaseste-ti niste activitati, e clar ca ai prea mult timp liber. Daca continui cu stalkereala asta o sa ajungi ca Rose din Two and a half men.
Înseamnă că si eu as fi o obsedată ca asa fac si eu )) si mi mai fac si niste scenarii aiurea, iti zic eu de ce faci asa pentru ca inca te doare, si te doare indiferența lui dar cu timpul o sa te obișnuiești si o sa ti se ia de el.
Si nu cred ca ai fi singura fata care face asa, mai toate facem asa ))
Bai deci suntem amândouă psihopate, obsesia cu verificatul pe Wapp și pe insta o am și eu cu fostul meu și de asta nu pot sa scap ) ce zici vrei sa fim prietene?
Daaa, vreau
Atunci dă-mi insta
Da mi tu că te caut eu și vb acolo
Hei. in primul rand, in loc sa crezi ca ai o boala psihica o sa te uimesc spunsndu ti ca ceea ce ti se intampla este de la faptul ca ai fost si posibil esti super indragostita de el. am trecut prin ceva de genul acum ceva timp. as putea spune ca o poveste identica. stiu exact cum te simti dar cum am spus. nu esti decat indragostita. cel mai usor din perspectva mea poti trece peste petrecand timp de calitate cu oamenii apropiati si dragi tie! PS: nu de mai subestima si gandeste te ca ceea ce patesti acum e ceva ce trecem toti. mai pe scurt ceva adolescentin. in orice caz, sunt sigur ca esti o persoana cu un suflet mare si deosebita daca ai putut sa iubesti in masura aceasta chiar daca intr-adevar ai exagerat putin. insa dupa cum am spus. iesi, distreaza te, petrece timp ok cu persoanele faine din viata ta si vei trece automat peste. Meriti sa auzi ca esti o persoana super la fel ca toti ceilalti! Incearca sa te descoperi cu adevarat si crede mai mult in tine! crede ma. esti in stare de orice atat timp cat vei crede in tine si vei invata sa te iubesti pe tine ca persoana! Take care and enjoi the moment!