| NaNeSuDhOp a întrebat:

Hei TPU, un sfat se poate? Am făcut prostia de a ma îndrăgosti de ea, o stiu de multi ani si in urma cu 2 luni ne am cuplat si o iubesc foarte mult pentru ca nu sunt doar astea 2 luni de cand ne am cuplat, sunt si anii cand nu eram impreuna, sa trecem peste asta, azi am avut un interviu de angajare si am ramas la firma respectiva iar ea mi-a zis ca nu o sa mai meargă ca nu mai am timp de ea. i am oferit si ultima secundă din pauza si tot nu a vrut... treaba e ca o cam iubesc. Ce sfaturi imi dati? Funda, multumesc!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Asa sunt femeile.
Vor bani, distractie, casa si masina buna, dar tu sa stai tot timpul langa ele.
In caz contrar te banuiesc de inselare, carciuma, prieteni etc., doar sa aiba pretext de a te santaja si a obtine de la tine ce vor (minim niste haine faine sau chiar mai mult). Daca nu le obtin, vei deveni "Dusmanul Nr. 1".

| Freya1 a răspuns:

Da e greu cu treburile astea dar ea trebuie sa inteleaga ca trebuie sa muncesti si tu ca nu trebuie sa iti iei un job foarte solicitant si ca trebuie sa ai timp de ea ca daca tu spui "Muncesc sa avem din ce sa ne luam una alta si sa ne indeplinim visele" si dai atentie doar la asta s-ar putea sa nu mai ai cu cine sa iti indeplinesti visele curand

| NaNeSuDhOp explică (pentru Freya1):

Dar am un program de 8 ore cu 3 pauze. Ce varianta exista ca daca nu muncim ajungem cerșetori pe drumuri, si plus ca orice funcție ai avea nu ai dreptul la telefonul mobil.

| Freya1 a răspuns (pentru NaNeSuDhOp):

Da ok atunci explica-i asta

| Crackman a răspuns:

Eu sunt plecat cu lunile de acasa,winking parerea mea este sa gasesti altceva, este toxica din pacate... vrea multa atentie.