Poate ne spui si varsta ta. Daca tu ai 15 si el 27, e o problema serioasa, insa daca tu ai 30 si el 42, nu e o problema, si daca ai avea 50 si el 62, poate ca v-ati potrivi.
Cat de mare e diferenta?
Oricum, parerea mea e ca esti prea mica pentru relatii, si din moment ce intrebi asta nu esti cine stie ce indragostita de el, deci nu merita. Vezi-ti de copilarie, ca inca esti copila la 12 ani.
Daca esti majora (peste 18 ani) este decizia ta!
Daca esti minora, spune-le parintilor tai despre acest individ si sinsistentele lui, pentru ca poate fii:
- pedofil (care violeaza fetitele si baiteii) sau
- proxenet (care fura fetitele sau baietii, in scopul de ai vinde pentru sex).
Din celelalte întrebări ale tale înțeleg că:
1) Ești la liceu
2) Te-ai întrebat în repetate rânduri dacă poți să te măriți cu vărul primar al mamei tale
Așadar, tipul despre care vorbești acum este cumva același văr primar al mamei tale? Pentru că atunci îți recomand cu toată seriozitatea să cauți ajutor de specialitate.
Dar chiar dacă nu este vărul mamei, tot ar trebui să-ți pui câteva întrebări:
- Ce anume respectă la tine acest bărbat cu 12 ani mai mare? Ai realizat ceva care impune respect? Sau respectul și politețea sunt doar teatru pentru a obține alte lucruri de la o liceană fără prea multă experiență de viață?
- Ce găsești atât de atrăgător la caracterul unui om care este la limita pedofiliei?
- Dacă te-ar respecta cu adevărat, nu ar trebui să-și arate acest respect lasându-te să-ți vezi de școală în loc să-ți propună să aveți o relație?
Nu este acelasi var primal al mamei mele si nici macar in acea intrebare nu era vorba despre mine. Unele intrebari sunt cu referire exacta la mine, altele sunt doar CURIOZITATI, sau intrebari cu referire la cazuri cunoscute mie si care m-au pus pe ganduri.
Am înțeles...
Atunci ignoră prima parte a răspunsului meu, dar ia în serios partea a doua.
Da-i pace...uita-l.Iti vei strica viata daca vei sta cu el, ia-ti unu de varsta ta sau cu cativa ani mai mare.
Parerea mea este ca ar trebui sa il refuzi politicos
Chiar daca el pare ca te respecta peste ceva timp nu te va mai respecta si te va lasa
Sa nu crezi ca iti fac hate sau ceva de genu' dar ar trebui sa il refuzi
Depinde de cati ani ai, dar in orice caz ar trebui sa il refuzi politicos.