| Swetlly122 a întrebat:

V.a fost dor de mine? Aasa. În noiembrie pe 8 a fost ziua mea și eu vorbeam și încă vorbesc cu un băiat pe Facebook și a zis ca ii sunt draga și nu stiu ce, bine ca și eu sunt nici nu îl vreau dar nici nu îl las. EU stau în București iar el la Iași cu munca și mi-a trimis un trandafir criogenat de ziua mea. A fost drăguț el spune ca s-a atașat încă nu ne-am văzut in realitate dar îl cunosc suntem din același oraș de munte, a fost cu o fata pe care o cunoaștem deci nu e din ala. Are și BMW nou nu din 2000. Ideea e ca vrea sa vina sa ne vedem dar eu nu prea vreau ca e cam gras și eu sunt tare finuța. Ce sa fac TPU?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Recomandă-i să slăbească.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puțin, chiar credeam că ai dat coltul, bine da tu ori că ești moarta ori că ești vie parca tot aia e.văd că tot nu ai terminat cu relațiile virtuale. când ai de gând să te maturizezi și să îți faci in iubit pe bine sau nu ești hotărâtă ca acum că ba îl vrei, ba nu îl vrei, mereu ai fost dezorientată. aaa mai mult de asta ba nu îl vrei ba nu vrei sa îl lași că are BMW hai că nici nu ești materialista daca e.pai daca ești tare finuta la ce dracu mai vorbești cu el? Ca sa ce? Sa îi dai speranțe false? Ce daca e gras? Doar are BMW asta e tot ce contează target îndeplinit laughing nu știu da eu am o impresie că tu ai ceva la capulet no offence happy mereu aceleași întrebări penale eu nu știu cum naibii ai luat tu bacul că între o găină și tine nu știu care e mai Smart. Pai ție toți se pare că îți spun că ești drăguță că ești frumoasă da cu niciunul nu ai o relație tot o arzi aiurea le găsești defecte la toți de parcă tu ai fi perfecta laughing pai daca e gras și nu îți plac ție grasii spune-i omului că nu e genul tau sa nu ii dai speranțe false să își piardă timpul degeaba ..se pare că tu ești o tipă tare superficială caracterul nu are importanță sau personalitatea omului? Daca nu îți place de el fizic las' că vei găsi tu unul slăbuț conform standartelor tale și cu mașina bengoasawinking și așa se pare că nu duci lipsa deloc de atenție.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca e gras care e problema?
Wow...are bmw.ce sa zic
Mai bine il lasi in pace, parerea mea

| Sekim a răspuns:

Am inteles ce fel de om esti dupa ce ai scris :,, Are si bmw din 200. nu prea vreau ca e cam gras si eu sunt tare finuta " sau,, nici nu il vreau dar nici nu il las". Eu zic sa o terminati, dai block si aia e. Chinui degeaba omul

| nicu991 a răspuns:

Finuto, de ce trollezi? Ar trebui sa te bagi la somn ca ti-ai depasit ora de culcare.