Buna!
Stiu ca este foarte greu sa-ti dai seama la inceput daca esti indragostita de cineva,dupa ce o tot visezi pe aceea perosana,dupa ce te tot gandesti la ea si altele.
Primul pas e acesta in care iti dai seama,dar dupa urmeaza ceilalti pasi care sunt tot mai grei.
Tuturora ne vin in cap tot felul de idei,gen:Oare va rade de mine?(amicul/amica)Daca le va spune si ceilorlati?(amicul/amica)Oare am vreo sansa cu el/ea? Daca are o prietena si eu nu stiu? etc.
Prietenii nostri au defectele lor,ca toti oameni,dar daca vrei sa le spui un lucru ca acesta trebuie sa-i testati mai intai,deoarece oameni se mai schimba.
Dupa micul test,ia-ti inima in dinti si spune-i! Singurii care te vor putea ajuta vreo data sunt parintii si prietenii. Cerele lor parerile mai intai.
Daca vrei sa-i spui prietenei tale acest secret o poti face prin doua feleuri: fata in fata sau prin intermediul internetului.
Dupa vei vedea ce vei face.
Daca vrei sa sari peste prieteni si sa-i spui lui mai repede o poti face la fel, doar ca aici cel mai bun intermediu e cel fata in fata, fara nimeni cu voi.
De sigur ca eu iti dau doar cateva idei care nu stiu chiar daca te vor ajuta, dar cum am mai zis parintii si prietenii, sunt singurii care stiu raspunul corect.
Oricum SUCCES!
Pai prietenei tale ii spui exact cum sta treaba, te va intelege daca iti este prietena, iar de baiatul de care iti place ar trebui mai intai sa te apropi de el si apoi sa-i spui ca ai inceput sa simti ceva pentru el...
Daca iti este prietena adevarata, va intelege si va tine secretul.Dar bine si frumos ar fi sa te duci la acel baiat sa-i marturisesti pentru ca intr-o buna zi o sa regreti ca nu ai facut-o...
Daca tie prietena te va intelege si te va ajuta! Cat despre baiat eu zic mai intai sa deveniti prieteni si apoi sa ii spui ce simti!