Dc e clar? că am un IQ foarte mare. Nu ca al tău care stai sa jignești pe TPU și nu depășește temperatura de la polul nord
Din întrebările tale reiese că ai retard mintal nu un iq foarte mare ești un caz pierdut mai dai dovadă și de prostie daca aveai iq mare se vedea in întrebările tale da nu se vede așa că sorry ești praf și un caz pierdut băieții ăia care vb cu tine te folosesc că tu pe lângă ce ești proasta mai și semnalizezi cică iq foarte mare cazi în derizoriu cu astfel de afirmații mai bine te abtineai.
Eh, a fost foarte simplu anul acesta, trebuia doar sa te prezinti ca sa il iei . Auzisem de un tip care citise in ziua de dinaintea examenului si l-a luat, a fost apa de ploaie BAC-ul.
Ea are nevoie de scoala vieții ii lipsește cu desăvârșire probabil și din cauza părinților cine știe cum se comporta cu ea de vrea sa scape cu orice preț. Pai depinde unii pot învăța foarte repede într-un timp relativ scurt alții nu pot oricât ar vrea da e posibil sa fie mai ușor nu știu dacă l-a luat și sweetly îți cam dai seama. Deci sweetly are un iq foarte mare e bine de reținut avem oameni grei pe TPU reprezintă o reală amenințare această fata
Pai e cool daca e chiar așa cum zici tu
Ar fi interesant sa ne spuna si noua daca ii fac ceva rau parintii. Ala nu a fost BAC, ci POMANA, doar sa ai bunul simt sa te duci ca sa il iei
. M-am uitat si eu asa in mare pe subiectele de la romana, cel putin, si au fost ez pez. Aici sunt talente ascunse, shhhh, nu le mai dezvalui tu, ca ne fura mina de aur
!
Nu spune, are probleme serioase.
Eu as ajutao daca aș putea da nu spune nimic. mă și mir cum de mi o răspuns.
Cine stie cum sta treaba (:
Sau o fi din cauză că are iq foarte mare nu vrea sa se lase cunoscuta?
Hihi
Hehe, lucreaza doar din umbra la capacitate maxima .
Beware guys the descend' of valiant Thor is here
Stai chill facultatea e lunga. Daca o sa iti placa asa mult, repeti un an, chiar doi si asa compensezi ce pierzi din cauza virusului.