| CatiGeanina a întrebat:

Vreau sa imi spune-ti cum sa devin amica cu o fata. Eu nu prea stiu despre ce sa vorbim deoarece nu prea ma pricep la a cunoaste alti oameni. Spuneti-mi cum as putea sa incep. Va rog!

3 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Pentru inceput poti pune multe nulte intrebari: Iti plac filmele? Ce gen, si care e filmul tau preferat? Ce hobby-uri ai? Mai ai frati? Ce mancare iti place? Iti place sa citesti? Etc.

Pui intrebari ca sa poti vedea ce gusturi are. Apoi o poti intreba de ex. daca ii place o anumita melodie. Daca gasiti ca aveti ceva in comun, dezvoltati subiectul. De ex. daca la amandoua va place Harry Potter, intrebi: Ti-a placut mai mult filmul sau cartea? Sau, ce carte ti-a placut cel mai mult?
Poti discuta despre haine, moda, freze, baieti, persoane pe care le cunoasteti amandoua, amintiri amuzante sau penibile. Depinde de personalitatea ei.

Trebuie putina imaginatie doar big grin. Si dupa ce va plictisiti, poti incepe cu: Ce superputere ai vrea sa ai? Sau daca ai putea opri timpul, ce ai face?

O zi buna!

| MrAnderson a răspuns:

Salut, Cati

Ca in orice relatie de prietenie, descpera ce interese comune aveti.
Poate va place acelasi film, acelasi serial, aceleasi personaje, aceeasi culoare, aceleasi meterii etc.
Prietenia e un drum lung si greu, alege-ti un partener care calca pe aceleasi urme ca si tine.

Cu stima,
Neo

| CrazzzyA a răspuns:

Esti fata si nu stii ce sa vorbesti cu o alta fata? Poti vorbii despre orice. E adevarat ca poate e mai ciudat la inceput pana incepi sa cunosti persoana respectiva. Daca aveti despre ce sa vorbiti, aveti lucruri in comun si etc, doar asa veti putea avea o relatie de amicitie sau prietenie, care se va forma in timp. Poti sa-mi trimiti un mesaj cu id-ul tau daca vrei. Poate ne imprietenim laughing