Buna Diana.
Ar trebui sa vorbesti cu ea,sa ii spui exact ce te deranjeaza pe tine. Daca o sa o lasi in pace,poate nu vei mai vorbi deloc cu ea. Incearca sa porti o conversatie (ori pe mess ori fata-n fata) cu ea despre tot. Iti dau si un exemplu.
O vezi,te duci la ea si ii spui: Hei,(cum o cheama) vreau sa vorbesc cu tine. Sigur ea o sa accepte,si incepi: Ma deranjeaza faptul ca ai uitat complet de mine,ca numai vorbesti cu mine, ti-am fost alaturi, de asemenea si tu mie si vreau sa fie asa in continuare. Sa o intrebi si de ce a uitat complet de tine...
Bafta.
Nu cred ca ar trebui sa te mai chinui sa alergi dupa o asa zisa prietena,,,, adevaratii prieteni niciodata nu vand prieteni vechi pe uni noi,,,, probabil ca acea fata a fost oarba si nu a vazut cat te ai straduit sa o ajuti dar las o o sa si revina ea...o sa vina singura inapoi
Cel mai bine ar fi sa o lasi in pace.crede-ma am patit si eu asta. mai de vreme sau mai tarziu daca vede ca si tu o ignori se va intoarce ea singura.metoda testata de mine. doar ca si daca se va intoarce nu merita sa ii acorzi prea multa importanta. acum faci cum crezi tu.eu ti-am dat un sfat din propriile mele intamplari
Ar trebui sa ii explici ca de cand a aparut fata aceea pe tine nu te-a mai bagat in sema si ca te simti prost.nu ai nimic de pierdut
Dupa parerea mea, ar trebui sa discutati. Daca ea intr-adevar e o prietena buna, ea isi va da seama ca te-a pierdut. Sper ca la voi totul va fi ok.
Effy35 întreabă: