| ayearwithoutrain a întrebat:

Hei tuturor! As vrea ceva exemple de cadouri pe care sa i le fac iubitului meu de V day si de ziua lui de nastere. Ziua lui de nastere este cu putin timp dupa Valentine's. Ceva propuneri? Thank youu!

5 răspunsuri:
| emilitalia a răspuns:

Cred ca ar fi foarte interesant ceva care sa aiba continuare adica ceva de vd si apoi altceva de ziua lui care impreuna sa formeze un intreg( exclus jumatate acum si jumatate dupa--se strica surpriza urmatoare). Ce zici suna bine? Ramane la aprecierea ta ce vrei sa ii alegi.

| MirelaC a răspuns:

De ziua lui ii poti cumpara un parfum bun, adica sa treaca de 200 de lei lejer.In Sephora gasesti parfumuri foarte bune,de calitate si pretul e chiar ok.Ii poti cumpara un ceas(in cazul in care poarta).

De Valentine's Day nu prea am idei pentru ca noi nu tinem, ni se pare aiurea si nici macar nu e "sarbatoare romaneasca", dar ii poti lua o rama smechera si pui o poza cu voi, de maimutoi si d-astea nu cred ca e cazullaughing, dar asta depinde si de varsta.A.un tantic ma gandesc ca ar fi ok de VDthinking
paa

| MirelaC a răspuns:

Lantic ***** sorry

| paulpojoga a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi un lantisor in forma de inima care este taiat la jumatate si jumate ii dai lui iar jumate o pastrezi tu sa ii arati ca il iubesti.

| adya7792 a răspuns:

Ai putea sa faci un slide show si sa ii scrii ceea ce simti, pui prima poza cu voi ii scrii ceea ce ai simtit atunci apoi o alta poza facuta in a 2 luna de ex, sa exprimi cum a evoluat relatia voastra dar si sentimentele tale, sau niste lampioane in forma de inima pe care sa scrie o decalratie o aprindeti impreuna asa pe inserate e ceva romantic.