| Cristina5728 a întrebat:

Hei tuturor.
De-a lungul timpului am pus sute de întrebări pe acest site,am fost criticata,luată la mișto sau în râs,neînțeleasă
Atâtea întrebări despre anumite lucuri din viața mea care acum nici măcar nu mai contează
Acum o luna am cunoscut un băiat pe net printr-un simplu un cont si un simplu story
L-am mințit ca sunt din orașul lui apoi peste câteva zile i-am spus de unde sunt de fapt
M-a surprins plăcut în momentul în care a început sa râdă si mi-a spus ca nu e o problema,ca credea ca l-am mințit cu ceva mai rău si a căutat imediat orașul meu,câte ore face cu trenul iar ziua aia a fost specială pentru mine pentru ca mi-a scris atâtea mesaje frumoase
S-a certat cu mama lui ca sa vina la mine, s-a împrumutat in ciuda a ce i-a spus toată lumea si a venit, 400 de km
A fost superb, m-am simțit fericita pentru prima data în viața cu adevărat iar în momentul în care a plecat am simțit ca pleacă o parte din mine
Ieri mi-a spus ca distanta e o problema, ca nu poate sa se mai certe cu mama lui si sa traverseze 800 de km dus întors
Ca l-ar răni sa fim în continuare împreuna dar si sa nu mai fim si ca se gândește ce sa facă,ca distanta ne face rău si sa ma gândesc si eu
Eu simt ca îl iubesc, m-am dedicat cu totul lui de la cel mai banal lucru până la cel mai intim
I-am oferit si virginitatea mea crezând ca asta ne va apropia si ca îl va face sa nu mă lase niciodată
Nu vreau sa plece, dar nu îl pot obliga sa rămână
Chiar nu știu ce ar trebui sa fac sau sa simt

34 răspunsuri:
| LostForForever a răspuns (pentru Freya1):

Ce ai ma doamne ferește eu beau tu te îmbeți cum naiba nici ce sa spun nu mai știu ce ai ma de unde ti-a venit asta? Eu nu am nicio treba cu tine nici cu alte fete de une le-ai scos

| relian a răspuns (pentru LostForForever):

laughing stai usor frate, nu se intampla nimic, am spus in gluma.Vad ca faci din tantar armasar, is lamurit deja

| Mosotti a răspuns:

E simplu ce sa faci, gaseste pe altul care e in orasul tau, nu s-au terminat baietii. Lasa ca o sa iubesti si pe altul la fel, e okey.
Si daca i-ai oferit virginitatea ta nu e problema, te-ai simtit bine si tu si el, ai trait clipe frumoase.

| ania a răspuns:

Sa nu mai faci sex cu nimeni fara casatorie. Daca te- ar iubi ar zice sa te muti i orasul lui si sa va casatoriti.