Sa incerci sa gasesti pe cineva (adica pe altcineva) care sa te merite barbatii fac asa pentru ca asa sunt ei si asta au fost, "vanatori", fac orice sa aiba "vanatul" dorit. pune prietenii inainte pentru ca-s tovarasi de "vanatoare" iar cu tine se poarta asa pentru ca se plictiseste, si cand n-are cu cine sau ce face te gaseste pe tine la indemina. deci gata, altul mai bun, ca naravul din fire n-are lecuire!
Nu stiu, mai incearca sa-l intrebi, de ce face asta, si daca vrei sa te impaci cu el, incearca sa fii mai dragastoasa, poate totusi nu stie cum sa se comporte cu o fata, si d'aia actioneaza asa...
Sau, varianta a 2 a, este ca el e un nemernic, care chiar nu are pic de respect pentru o fata, si o trateaza cu indiferenta, si ii vorbeste urat, dar nu cred ca e cazul din cate ai povestit tu...
Cel mai bine ar fi sa insisti, si sa-l intrebi odata daca te iubeste sau nu, daca vrea sa va impacati sau nu, si daca vrea, sa-si schimbe atitudinea
Variantele astea sunt, ori baiatul nu stie cum sa se comporte cu o fata, si din cauza asta actioneaza asa, ori e un nemernic, dar nu prea cred(din ce ai povestit tu)
Asta alegeti, asta aveti.e pacat, dar voi va faceti viata cu alegerile voastre.
Tea sunat intruna pentru ca era disperat dupa tine.Pentru un baiat este important sa te aiba langa el si dupa aia te lasa balta.