| lauracraciun a întrebat:

Hei..Va rog sa ma ajutati cu o problema..De ce un baiat la inceput cand te cunoaste te suna toata ziua... apoi cand esti cu el se comporta oarecum indiferent. pune prietenii in fata ta..de fiecare data si noi am fost 5 zile impreuna..in care nu a venit niciodata cu intiativa de a iesi impreuna..inainte sa fim noi am iesit de 2 ori singuri.dar cand eram impreuna era asa..indiferent..m-am despartit de el..am zis ca ramanem prieteni..si avea tot asa atitudine indiferenta..inainte noi ieseam mai mult cu grupul..acum el iese cu cine are chef..nu ma mai cheama niciodata.i-am reprosat de multe ori ca are o atitudine pasiva fata de mine..de fiecare data gasea scuze. oricum intr-o seara am fost intr-un club unde desigur.a baut peste masura..si eram tare ingrijorata pentru el..si atunci cand era beat a inceput sa vorbeasca cu mine mult..sa-mi spuna ca ii oare rau ca ne-am despartit de mine..si a incercat sa ma si sarute..si nu l-am lasat..cat timp am fost impreuna nu ne-am sarutat pentru c am iesit doar o data singuri..si ma pupa pe frunte si pe obraz..ma rog..nu inteleg de ce de fiecare data e absolut indiferent..in timpul unei discutii pe mess e doarte sec si apoi la sfarsit imi pune hug si pupici..de ce? este contient de faptul ca tin la el..ca am fost singura din viata lui care nu a fost cu el pentru bani si care i-a fost alaturi tot timpul..de ce se comporta asa cu mine? chiar ma doare...a gresit cu multe fata de mine si l-am iertat..de ce face asta? sunt prea ingaduitoare..chiar tin la el si nu imi explic de ce pentru ca bea, fumeaza, ceea ce eu nu fac si e indiferent fata de mine.ce sa fac? Multumesc! dau >fundita

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Sa incerci sa gasesti pe cineva (adica pe altcineva) care sa te merite happy barbatii fac asa pentru ca asa sunt ei si asta au fost, "vanatori", fac orice sa aiba "vanatul" dorit. pune prietenii inainte pentru ca-s tovarasi de "vanatoare" iar cu tine se poarta asa pentru ca se plictiseste, si cand n-are cu cine sau ce face te gaseste pe tine la indemina. deci gata, altul mai bun, ca naravul din fire n-are lecuirewinking!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E dezorientat si nu stie ce vrea de la viata, nu e om serios sa stii.

| MenInShadow a răspuns:

Nu stiu, mai incearca sa-l intrebi, de ce face asta, si daca vrei sa te impaci cu el, incearca sa fii mai dragastoasa, poate totusi nu stie cum sa se comporte cu o fata, si d'aia actioneaza asa...
Sau, varianta a 2 a, este ca el e un nemernic, care chiar nu are pic de respect pentru o fata, si o trateaza cu indiferenta, si ii vorbeste urat, dar nu cred ca e cazul din cate ai povestit tu...
Cel mai bine ar fi sa insisti, si sa-l intrebi odata daca te iubeste sau nu, daca vrea sa va impacati sau nu, si daca vrea, sa-si schimbe atitudineawinking
Variantele astea sunt, ori baiatul nu stie cum sa se comporte cu o fata, si din cauza asta actioneaza asa, ori e un nemernic, dar nu prea cred(din ce ai povestit tu)winking

| CRISS69TM a răspuns:

Asta alegeti, asta aveti.e pacat, dar voi va faceti viata cu alegerile voastre.

| Geass a răspuns:

Aoloo tatii, nu ai creier de ceri sfat pentru orice lucru tâmpit?

| cioanca a răspuns:

Tea sunat intruna pentru ca era disperat dupa tine.Pentru un baiat este important sa te aiba langa el si dupa aia te lasa balta.