| AnaisAnais15 a întrebat:

Hei, vi s-a întâmplat ca iubitul vostru sa se supere când ieșiți cu o prietena pe care el nubo suporta? Acum ca sa se răzbune, practic, vrea sa iasa in club intr o țară străină.
Pentru mine nu e nicio problema, doar ca am ganduri ca orice fata, dacă s ar îmbăta si m ar uita, pur și simplu nu i ar păsa daca s ar da la alta fata.
Ați pățit fetelor, cum ați procedat?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Nu am iesit absolut niciodata cu o prietena cand am iesit cu barbatul iubit si mi se pare penibil si pe buan drepatte, ca baiatul sa se supere, fiindca arati lipsa de respect fata de el si nici un pic de sentment.

Relatiile in 3 nu au functionata niciodata si o a 3-a persoana nu are ce cauta la inatlnirile intre iubiti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fara încredere și cu copilării din astea va pierdeți timpul unul altuia

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu consider ca trebuie sa va despartiti daca de la cel mai mic lucru care nu ii convine el cauta metode puerile de razbunare, iar tu ai motive de indoiala, ca te va uita etc tot de la cel mai random scenariu.Asa suna ca relatie de clasa a X-a cel mult.

| Freya1 a răspuns:

În relațiile la distanta dacă nu exista nici încredere e nasol.De fapt, din perspectiva mea relațiile la distanta nu prea merg și nu condamn pe nimeni ca nu are 100% încredere in cineva, ca nu e ok sa bagi mana în foc pentru nimeni oricum.

Ideea e ca da, el exagerează un pic.In fond ieși cu o fata nu cu un băiat.Dar acum nu știm nici de ce nu o suporta.
Iar legat de "amenintare" e aiurea sincer.In primul rand nu îți santajezi iubita emotional, ca aia nu mai e dragoste.Cred ca e mai mult un pretext de a ieși fără sa te minta, iar dacă face ceva ne la locul lui sa fi tu de vina cum s-ar zice.Adica un fel de manipulare.
Iar fazele astea cu ieșitul prin cluburi noaptea când ai iubita acasă și tu te-ai dus sa muncești acolo e ciudata.Adica mai face omul un grătar, mai bea un suc la terasa sau în weekend ca te mai odihnești.Da la ce iti trebuie bubuiala, agitație și ingramadeala? Posibil sa nu fi suficient de inghesuit acolo, destul de ocupat sau obosit, ca altfel nu îmi explic.

| AnaisAnais15 explică (pentru Freya1):

Același lucru mă întreb și eu, i am explicat fix cu cuvintele tale părerea mea despre club.
Și cica doar își dorește sa mai iasă din camera, pentru că nu prea face alte lucruri decât dus, somn și jocuri pe play station. Dar eu cred ca a găsit acum momentul de a spune de fapt ce are de gând sa facă, nu e neapărat răzbunare

| Freya1 a răspuns (pentru AnaisAnais15):

Ti-am zis ca și eu înțeleg ca ieși din casa, mergi la cumpărături, te-ai oprit cu colegul de camera sau de munca la o cafea ca nu ești bătut în cuie.Dar club? Cu ce pana mea te ajuta?

Mai știu câțiva plecați sa scape de acasă (ei au familii cu copii cu tot) și tot asa cheltuie bani în prostie în loc sa facă ceva util cu ei dacă tot au guri de hrănit.Pleaca prin baruri și cluburi și cine știe ce Dumnezeu mai fac ei pe acolo ca doar nu ii vezi tu de la mii de km și ajung acasă sfinți sau tot ei pe scandal ca ai făcut ca ai dres.
Astea nu sunt chestii ok.
Părerea mea e ca ar trebui sa ii spui sa se reorienteze și dacă va vrea sa vina acasă sau sa te ia cu el sa aveți o relatie pe bune poate te mai gândești.Dar pana atunci ia o pauza, ca oricum dacă face ceva face ca tu nu ști.

| Hyperion7 a răspuns:

Asta e o relație toxică...
Recomandarea mea, din punctul de vedere al unui băiat..ar fi sa faci cumva în așa fel încât să renunți treptat.
Mai bine te descătușezi de o relație toxică decât să devii atât de manipulată încât nici să nu mai realizezi că ceea ce îți face sau cum se comporta cu tine ...sa mai para toxic.
Mare grija!

| sammie a răspuns:

Nu este bine dacă încearcă să te distanțeze de prietenii tăi ca să petreci timp numai cu el. Asta este relație toxică.
Ar trebui să te lase să ieși cu prietenii nu să fii distantă.
Iar acum dacă vrea să iasă în club mai ales în altă țară înseamnă că nu te mai place și vrea să te înșele cu altcineva. Nu știu, eu așa văd lucrurile.
Sper că te-am ajutat măcar un pic.winking

| Yparisa a răspuns:

Nu, iubitul meu nu e retardat.