De ce sa nu cred? chiar daca am copiii mari, asta e frumusetea si spiritul sarbatorilor de iarna, si eu sunt destul de mare, si retraiesc mereu aceste clipe minunate si imi aduc aminte cu drag de copilarie
Cand eram mica credeam.El nu exista, dar exista in sufletul multor oameni, bucuria Craciunului.
Eu cred in Mos Craciun! am sa o sustin tare clar si raspicat oriunde si oricand. Cred ca aduce cadouri copiilor mai mici.
am 13 ani
Cand spui Mos Craciun trezesti in sufletul copiilor un anumit sentiment de bucurie.Se spune ca exista in Laponia. Aceasta traditie este de mult timp.Pana la o anumita varsta credem ca Mos
Cand spui Mos Craciun trezesti in sufletul copiilor un anumit sentiment de bucurie.Se spune ca exista in Laponia. Aceasta traditie este de mult timp.Pana la o anumita varsta credem ca Mos Craciun vine la noi.Asta e si spiritul sarbatorii! Dar el nu vine la noi.Asta nu inseamna ca nu exista!
Hei! Eu nu mai cred de mult timp... si totusi trebuie sa le spui celor mici ca el exista pentru ca e frumos sa creada si sa se bucure de el. deci numai copiii mici mai cred
anonim_4396 întreabă:
elKOSHMAR întreabă: