Bună!
Nimeni nu ştie cu adevărat cum să încurajeze pe cineva şi mulţi oameni au tendinţa de a înrăutăţi situaţia făcând comentarii fără să le gândească. Dar aproape orice om are în el instinctul care îl face capabil să asculte necazurile altora şi să încerce să îl înveselească.
Ştim că nu e uşor să ridici moralul unei persoane, nici măcar când acea persoană e partenerul tău de viaţă sau doar o cunoştinţă şi sigur nu trebuie să faci eforturi în sensul de a-ţi repeta continuu în minte : "acum trebuie să spun asta, sau asta."dar încearcă să îl asculţi şi să îi arăţi că îl înţelegi... câteodată e suficient!
Te pup!
Bună.
Ce anume l-a întristat?
Dacă este o supărare mare, trebuie să-i lași un pic de liniște și să-l veghezi din umbră, dă-i timp.
Pa, pa.
Poi tu cunosti motivul pentru care el este trist! tu iti cunosti cel mai bine prietenul!
Cat despre sfat, pune-te in locul lui si sfatuieste-l ca si cum ai face-o cu tine!
Scoate sfaturile din inima ta, acolo vei gasi cele mai bune sfaturi si indrumari!
Depinde! Spune-ne si noua de ce e trist!
Daca e din cauza familiei, a prietenei, s-a certat cu cineva nu are stare financiara.Da lux de amanunte si noi venim cu raspunsuri.
Daca nu stii ce are poti sa stai aproape de el.Iti va spune ce are pe suflet si tu poate il vei ajuta. Daca el trece printr-o stare naspa va avea nevoie de cineva
ca sa ii fie aproape. Daca vrei sa il ajuti fi tu acel "cineva". Incearca sa-l consolezi si petrece mai mult timp cu el. Ajuta-l cat poti de mult si invata-l sa fie cat mai puternic. Good-Luck!`
Eu cred ca mai intii trebuie sa-l intrebi daca are nevoie de ajutorul tau si daca vrea sa scape de tristetea asta. Pentru ca sunt oameni care stiu sa iasa din asta singuri.
Dar daca esti un prieten super care stie ce ii trebuie prietenului sau atunci /// Adui baloane, incearca sa vorbiti pe teme haioase exemplu --- cum vor arata copii vostri
priviti impreuna o comedie
trimite-i o scrisoare prin posta.
Eu intotdeauna incerca sa fac ceva original pentru a fi apreciata te sfatui sa faci acelasi lucru.
Trebuie sa ii fii alaturi! sau inearca sa il inveselesti ...alt ceva nu iti putem spune pentru ca nu stim ce fel de problema e. Sper ca te-am ajutat succes:*
Măduleț întreabă: