| KaryC01d a întrebat:

Hei, vreau sa ma ajutati cu sfaturi, cu vorbe. cu ce puteti. E vorba despre relatia mea cu iubitul si e complicata. Poate va va parea absurd ce va voi spune, dar acum vorbele nefolositoare nu o sa ma ajute la nimic, asa ca va rog sa nu ma bombardati cu ele. Sper sa nu va plictisiti.

Deci, am inceput sa zicem asa sa ne intalnim cu aproape 11 saptamini in urma. Adica, traieste in localitatea vecina si nu vorbeam, nu ne salutam, pursisimplu ne cunosteam pentru ca ne vedeam la activitatile scolii. Nu invatam in aceeasi scoala, dar el obisnuia sa vina.

Intr-o zi imi propune sa ne cunoastem mai bine si eu deoarece il stiam si ne-am mai vazut inainte am acceptat. Am inceput sa vorbim si fara sa ne dam seama ne-am indragostit. Pastram legatura pe retelele de socializare si ne vedeam prin skype, pentru ca el nu era in tara.

Dupa 9 saptamani a venit acasa si ne-am vazut. Am petrecut prima seara cu doar saruturi. Cind ne-am intilnit a doua oara deja am inceput cu mainile la fund. Apoi ne-am vazut dupa 3 zile si cred ca acum am exagerat. Au inceput atingeri in locurile intime pe sub haine si a inceput sa ma pregateasca pentru mai mult.

Am inceput sa vorbim de la 14 ani, acum am 15. El peste o saptamana face 16 ani.

Si-a inceput viata sexuala de la o varsta mica si i-a reusit pentru ca poate obtine orice fata isi doreste si deja e expert, le stie pe toate. El insa la mine e primul baiat, cu el am avut prima intilnire, primul sarut.

Acum i-am inteles intentiile lui si stiu ca vrea mai mult. Ei bine, mi-a si propus dupa pregatire sa incercam la propriu-zis, dar nu a fost mai mult decat atat.

As dori sa incerc, sa vad cum e, sa-l simt. dar parca ma opreste ceva. In plus parintii daca afla ca ma gandesc la asta ma omoara, nemaivorbind sa mai incerc. La copii nu vreau sa ajung, nici pe departe, dar nu ma inteleg. Parca ma atrage, dar nu-mi permite ceva. Posibil din frica ca e posibil sa afle si parintii si chiar toata lumea, sa raman insarcinata sau/si dupa ce-i satisfac nevoile sa ma lase. El a avut relatii de foarte, foarte multe ori si isi doreste si cu mine. Si o sa mai plece iar din tara si uite ca sa-l astept din nou. Il iubesc exagerat de mult si nu vreau sa-l pierd. Cum sa procedez si ce sa fac ca sa ne fie bine la amindoi? Ca sa ma simt important eu bine, dar nici el rau.

5 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Deci,uite ce cred eu.
Știi ce te oprește de fapt? Faptul că nu ești pregătită.
După cum ai spus și tu,a avut multe relații și toate i-au cedat. De unde știi că nu va face la fel și cu tine?
Spune-i că încă nu ești pregătită,dacă chiar te vrea, te va aștepta oricât.
Dacă chiar te vrea, trebuie să lupte pentru tine, iar dacă nu va face asta, înseamnă că a fost doar din interes.

| BlackBi a răspuns:

La 15 ani sa-ti incepi viata sexuala? Nu esti cam mica? Tu la varsa asta trebuie sa te bucuri de copilarie, baiati mai sunt. Si din cate am inteles, baiatul cam umble dupa fete, ce crezi ca te face pe tine mai speciala fata de ele? Sa nu uitam ca daca incepi vei scadea in ochii parintilor, si daca el pleaca si il astepti el in timpul ala mai poate avea pe cineva. Relatiile la distanta nu prea merg. Dar 15 ani scumpa.el e baiat, la baieti mai intelegem, dar daca el vrea sa faceti neprotejat? Sa zicem ca accepti, nu te oblig eu sa faci ce vreau eu, pana la urma e viata ta, faci ce vrei. Dar sa zicem ca el vrea neprotejat, daca se intampla sa ramai insarcinata ( doamne fereste ) ce faci? nu iti dai seama. realizezi dupa? ce faci? zici parintilor ca na. trebuie sa faci avort, ca un copil nu poate creste un copil, 5 mil sau 6. nu mai stiu exact sau mai putin. Faci avortul si cand vei vrea sa faci copii nu vei putea. Exista multe intrebari. Ceea ce vrei tu, ce simti tu, depinde de tine, nu iti puteam zice noi, cei de pe TPU. fa-o ..sau nu, nu o fa. Este decizia ta. Gandeste-te, ce faci daca el dupa cateva zile sau o saptamana. iti zice pa, ne despartim, nu pot avea o relatie la distanta. Tu suferi, nu el. Bafta!

| neutrino a răspuns:

Bine la amandoi nu are cum sa va fie, pentru mult timp. Cel mult numai pana cand va pleca el.

| Adry05 a răspuns:

Faci o mare greseala daca faci pasul asta cu el. Aceasta relatie trupeasca te va unii exagerat de mult de el si iti va frange inima cand va pleca si nu va mai fi langa tine. Asta in varianta buna in care sa presupunem ca el tine la tine si o face din "dragoste" desi dupa cum se comporta el, nu cred. El pur si simplu se joaca cu tine, are de gand sa-si faca mendrele si dupa nu mai auzi de el. De ce zic asta? Prima intalnire sarut, a 2-a fund, a 3-a te mangaie la zona intima. Asa ceva nu se face, mai ales ca esti virgina. Aceste lucruri ar trebui sa vina dupa luni intregi de relatie, langa un baiat langa care ai stat ceva timp. E clar dupa cum te-ai purtat ca te vede ca pe o fata usoara si naiva la care poate ajunge foarte usor cu cateva cuvinte frumoase. Arata-i ca ai respect pentru tine si nu-l lasa sa te batjocoreasca asa. Chiar faptul ca a avut astfel de relatii cu mai multe fete ar trebui sa-ti dea de gandit. Nu crezi ca si ele au fost ca tine? Sau macar o parte? O, ba da. Asta e problma cu voi, va pierdeti intr-un aspect frumos si cateva cuvinte frumoase si uitati cu totul de ratiune si respect pentru propria persoana.

| AliGab a răspuns:

Draguta mea, tu esti o copila. Ceea ce simti acum este doar o indragosteala adolescentina, nu dragoste adevarata care dureaza ani si ani. Daca ii spui ca vrei sa astepti si se va simti jignit, inseamna ca doar asta vrea sa obtina de la tine. El nu va mai sti de tine dupa ce vei face acest lucru, plus ca este foarte mare riscul sa fii acuzata ca fiind o ususratica, nu o copila care s-a lasat manipulata de unul. Asculta-ti parintii, refuza-l pe tipul de care spui, chiar daca suferi dupa el nu vei suferi o viata, fii fata cuminte pana la majorat dupa care vei putea decide singura ce sa faci cu viata ta. Crede-maca iti dau aceste sfaturi caci am fost si eu ca tine si stiu cum gandesc baietii.
Mai am si o intrebare pentru tine la care sa te gandesti: oare crezi ca vei fi cu ceva deosebita daca te vei numara prin numeroasele lui relatii cedandu-i? Oare nu vei reprezenta doar un nume sters de pe lista sa? Si mai trebuie sa fii atenta si la bolile cu transmitere sexuala.
Sper ca raspunsul meu sa nu vina prea tarziu