Cheia e la tine. Poate cu multa rugaciune, el se va schimba. Cine sunt eu sa-i judec pe altii? In mod normal, mai mult ar merita altii care te respecta dar poate ca exista schimbare. Nu stiu cum priveste Dumnezeu schimbarea. Cu totii facem greseli, dar sa continui cat timp ai o persoana iubita? Nu stiu, poate o dezalcoolizare intr-o clinica l-ar ajuta. Poate nu se mai poate lasa. Bafta!
Eu ma desparteam de el de mult.
Asa ceva nu se face, esti tu prea slaba de suflet, altfel nu-mi pot explica de ce mai stai cu asa om.
Mi-a placut a fost pe "scurt"nu stiu de ce iti mai irosesti timpul cu un asemenea baiat/barbat,gandeste ca daca vrei o viata fericita si nu una anosta plina de certuri, batai, etc va trebui sa cauti pe altcineva, spuneai ca vrei copii pe viitor, cu unu ca asta...tu stii. daca el duminica te minte doar sa mearga la baut..va mai trece o vreme si va incepe sa te snopeasca in bataie, sa nu fie tarziu pentru tine, mai bine suferi acum un pic decat mai tarziu si mai mult.
Un lucru ar fi sigur: ceva l-a schimbat. O persoana care se imbata prea mult sau mai stiu eu ce, se drogheaza inseamna ca nu e fericit de viata pe care o are. Poate este trist din cauza ca stie anumite lucruri care il fac sa fie asa, in tot acest timp a aflat poate ceva ce l-a durut si l-a facut sa se schimbe.Un alt lucru ar fi prietenii lui care sunt o influenta extrem de rea si nu ar trebui sa stea prin preajma lor pentru ca daca este o persoana care se lasa usor influentata se pare ca ei il contoleaza, din moment ce sta cu ei prea des probabil vorbeste chiar mai deschis cu acei prieteni decat cu tine.Eu cred ca relatia lui acum cu tine nu mai e la fel, poate nu mai tine la fel la tine nu mai e fericit ca inainte. Sau ar mai fi faptul ca inainte se comporta frumos doar ca sa nu te piarda iar acum cand vede ca tii la el asa mult stie ca nu il mai parasesti ca il iubesti prea mult si logic se comporta exact asa cum este el de fapt pentru ca stie ca te-ai atasat de el si nu te pierde.si astfel a devenit el insusi pentru ca inainte te putea pierde dar se comporta atat de frumos incat cum sa nu crezi ca te iubeste. ideea e ca a facut asta ca sa te castige, doar sa te aiba mereu. acum fiind el insusi nu este o problema pentru el sa se comporte asa pentru ca stie ca nu il lasi.iar inainte ti-a bagat ideea incap ca te iubeste mult, iar acum nici nu il intereseaza asta pentru ca stie ca nu il parsesti si nu are de ce sa isi faca griji. nu e prost iti cunoaste sensibilitatile si se foloseste de ele. Parerea mea este ca ar trebui sa discutati singruri pe tema asta cand el nu e beat si sa lamuriti niste lucruri. Sau o alta idee este ca trebuie ori sa il accepti asa cum e, ceea ce eu nu as face.ori sa iesi odata din dominatia lui ceea ce ti-ar face extrem de bine. Bafta!
Pool77 da, am sufletul prea bun, nu sunt ca el. blAster85 am incercat sa simplific povestea cat am putut Acum il iubesc enorm chiar daca el nu ma iubeste la fel de mult, vreau in viitor ca orice fata sa am o familie, inainte visam la o familie cu el, acum nu..Am fost pusa in situatia de a alege sa renunt la el sau nu, din cauza unor oameni, am simtit ca explodeaza cerul Pe moment simt ca nu pot trai fara el, desi sunt constiienta ca nu o sa fie bine. Am avut unele probleme in relatie din cauza unor persoane si niciunul nu a renuntat. Vreau un viitor bun, dar alaturi de el. Vreau sa renunt la el daca nu se schimba, dar nu pot.
Nuu, eu am terminat anul trecut liceul. Intrebarea despre plecarea unei minore nu era pentru mine.