| AleAleDeea a întrebat:

Heii... am aproape 14 ani si am sânii destul de dezvoltați, dar mama nu vrea sa îmi ia o bustiera. Cum as putea sa o conving? Nu vreau răspunsuri gen"Vb cu ea. e mama ta". Multumesc multwinking

8 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Nu vrea sa-ti ia o bustiera? Nici nu vreau sa stiu cum facea daca voiai sutien laughing
Pur si simplu, intreab-o de ce nu vrea si apoi expune argumente PRO purtarii bustierei pentru a o convinge

| RainmakerX a răspuns (pentru KamaSutra):

Pai e scumpa bustiera?
Daca as fi in locul ei as pastra din banii de buzunar (chiar daca nu ai tot primesti din cand in cand, de ziua ta, de la bunici, rude care vin in vizita cativa banuti nu?)

Te duci si iti cumperi 1 cu banutii tai, nu cred ca o sa-ti arunce bustiera si nu cred ca o sa faca o criza de nervi pentru asa ceva.
Spune-i ca ai si tu o varsta, te dezvolti si toate cele. Daca stii cum sa-i spui ca ti-e rusine si daca-i spui frumos sa-ti ia atunci nu cred ca o sa faca vreo criza sau ceva de genul. Explica-i ca ai si tu o varsta, ca esti mare si ca iti este rusine daca se vede mai mult decat trebuie...

Ps : Niciodata sa nu-i spui ca doar pentru ca nu exista asa ceva pe vremea ei asta inseamna ca nu sunt utile. NEVER! Cei mai in varsta se simt atacati de astfel de comentarii happy

| KamaSutra a răspuns (pentru RainmakerX):

De acord! happy
Vot pozitiv happy
Nu e scumpa, dar nu inteleg de ce n-ar vrea, in fond, e benefica si nu se vad toate cele ____
Deci, spor la cumparaturiwinking

| RainmakerX a răspuns (pentru KamaSutra):

big grin

| Kenya a răspuns:

Spune-i ca iti simti sanii incomozi si aiurea! Tine si tu niste bani si ia-ti.

| MidnightR a răspuns:

Si acum eu la caterinca, cum vrei sa o convingi fara sa vorbesti cu ea laughing?

| CosminaCosmii51 a răspuns:

Eu la 14 ani purtam sutien laughing in fine.
Pai nu trebuie sa stie. Mergi singura si cu banii de buzunar iti iei :''3

| Baicanescu_Maria_1996 a răspuns:

Am avut si eu parte de aceiasi problema..Am rugat-o o singura data si mi-a spus,, nu''. Atunci am inceput sa confectionez multe lucruri din hartie, elastic, felicitari, etc. si asa am facut ros de propri mei bani de buzunar cu care mi-am cumparat bustiera/sutienul. happy