| SabiiiXD a întrebat:

Heii ^^. Am nevoie de un sfat,va rog. Deci, sunt acum impreuna cu un baiat foarte de treaba,si ne intelegem perfect. Dar problema e ca nu imi place de el ca un iubit,ci ca un frate,si acum nu stiu ce sa ma fac,pentru ca ne-am mai despartit,si a suferit mult.sad Acum ne-am impacat pentru ca simteam nevoia sa am pe cineva alaturi,si am zis sa ii mai dau o sansa. Dar acum imi dau seama ca nu il iubesc,si vreau sa ne despartim,dar nu pot sa fac asta,pentru ca el are incredere in mine si ar suferii din nou straight face Si eu chiar tin la el, ma iubeste prea mult.Ce sa fac? Nu pot sa ii dau cu picorul asa de usor.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mona a răspuns:

Mai bine -i spui acum decat sa afle mai tarziu[cine stie ce sperante isi face cu tine si sfarseste prin a suferi si mai mult]

| ramona30 a răspuns:

Eu am fost exact in situatia ta, nu stiu ce varsta ai tu, eu aveam 22 de ani pe atunci. Am stat mult sa ma gandesc daca sa accept propunerile si insistentele lui de a ne iubi. El ma iubea dar eu nu il puteam sa il privesc ca pe un iubit ci ca pe un prieten pe care il cunosteam de mica.
Pana la urma am acceptat si am ajuns sa ma casatoresc cu acest barbat care mi-era foarte bun prieten, nicidecum iubit.
M-am gandit ca prietenia este mult, mult mai durabila decat iubirea.
Sa tii minte ca iubirea are certificat de garantie (maxim 2-3 ani) pe cand prietenia nu are.
Sunt foarte multumita de alegerea facuta.

| Cosmin86 a răspuns:

Brotherzone straight face

| tudormihai2001 a răspuns:

Pai spune-i frumos ca il iubeste nu ca iubit ci mai mult ca prieten. Fii prietenoasa cu el inainte si consoleaza-l.

| EEEuuu a răspuns:

Zio mai pe ocolite laughing)