| oanasunshine a întrebat:

Heiihappy. am si eu o miica problema. Mai demult, mai exact in vacanta de iarna si 1-2 saptamani dupa ea, un baiat din scoala, cu un an mai mare, vorbea tot timpul cu mine pe mess, era super dragut cu mine, si dadea semne ca ma place, de fapt, eu eram sigura de lucrul asta. Doar ca eu nu-l vedeam decat pe un simplu amic. Acum s-a intors roata...imi place mie de el dar nu prea mai vorbim asa de mult. Vorbeam aproape zilnic dar de la un timp s-a racit. El tot incerca sa imi arate ca ma place, si m-am prins de chestia asta dar am vrut sa vad daca imi spune el asta, dar se vedea ca e si un pic timid si cred ca a renuntat. Acum nu stiu ce sa fac ca sa ma apropii din nou de el. Niste sfaturi? sad. Fundaa.

4 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Ia-o de la capat, incalzeste-i putin sufletul. Creaza o aura cu care sa-l cuprinzi, si nu va putea scapa, orice om are nevoie de atentie, daca nu faci asta, nu are rost.

| Walker a răspuns:

Daca baiatul este timid si iti place de el poti sa te duci linistita la el sa il intrebi(nu direct, gasesti o oportunitate totusi).
Singura problema dintre voi doi este curajul unuia de a intreba.Iar daca el este timid, nu are cum sa te supere prin raspunsul lui.
Am fost si eu la randul meu timid si am iesit din carapace cu ajutorul unei fete mai indraznete happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui ca il placi si vezi ce zice.

| HipHop4Life a răspuns:

Daca s-a racit e probabil sa isi fi gasit alta fata. Cand mai vorbesti cu el incearca sa aduci subiectul acesta in discutiile voastre.
Bafta cu voi.