Nu e o persoana ci un camion care il plac la nebunie atunci cand ma pun sa il conduc.
Hmm,sunt destul de multe ...rude ...foşti colegi de generala, oameni cu care mă înţeleg foarte bine.
Seann William Scott, il indragesc de cand am vazut primul American Pie... Este o placere sa-i urmaresc filmele. Chiar daca sunt catalogate de altii, ca slabe, gusturile nu se discuta!
Acea persoana la care cand ma gandesc imi vin fluturasi in stomac, cand o sarut simt ca exist doar eu si ea pe intreaga planeta...acea persoana in care poti avea incredere si in fata careia iti poti spune secretele, acea persoana care daca ar muri as muri si eu cu ea.Cam aiurea raspuns dar din inima:p.
Persoana pe care o plac si o indragesc este prietenul meu.Aceea persoana care imi face viata frumoasa,care ma face sa zambesc, care este mereu langa mine, persoana care tine la mine, persoana care imi este alaturi cand am nevoie. Fara el nu cred ca as putea trai, el este totul pentru mine
Nu, nu e grea intrebarea ta. Deloc. Dacă iubesti/placi pe cineva, răspunsul vine spontan, din inimă, nu-i nevoie de gândire. E alba sau neagră. Eu asa zic. Doar cel care se îndoieste de sentimentele lui... e putin confuz. Dacă iubesti cu adevarat, o spui dintr-o suflare.