Iti zic din proprie initiativa ca daca exista respect, incredere si sinceritate dureaza. Eu am trecut prin doua: una de 5 ani si una de 2. Merita sa incerci doar sa nu te "arunci cu capul inainte" din primele zile-saptamani-luni. In fond...ce ai de pierdut?! Spor si sper sa iti fie de ajutor!
Multumesc!:*
Nu ai pentru ce!
Am avut doua relatii la distanta, una a durat mai mult de 2 ani una iar cealalta 5... pierdere de timp
Am o astfel de relaţie de un an iar săptămâna viitoare mă văd cu el pentru prima oară. Eu zic că merită, este o experienţă frumoasă.
Nu exista relatie la distana, o relatie presupune iubire si nu poti iubi o persoana cum il iubesti pe Dumnezeu.
Majoritatea celor care spun ca rezista sunt persoanele care sunt intr-o asa zisa relatie la distanta si doar se amagesc.
Crede-ma indiferent de cat de frumoasa si cat de mare e iubirea asta imaginara intr-o zi o sa ti se ia sa vezi pe un ecran.Si o sa vezi ca daca ai o boaba de gandire TU ai sa-i dai papucii pentru ca o sa vrei sa fii iubit nu sa iti spuna ca te iubeste.
Cam asta este din pacate dialogul care il poarta doua persoane care sunt intr-o asa zica,, relatie la distanta''.
-Buna, ce faci?
-Bine, tu?
-Bine.
-Te iubesc.
-Si eu.
-Te-as strange in brate.
- Si eu.
-Esti frumoasa.
-Si tu.
-As vrea sa facem sex.
-Ar fii cel mai frumos lucru din viata mea.
Vezi? Relatia la distanta nu se bazeaza ca o relatie reala pe iubire, se bazeaza pe dorinta de a iubii.
Relatia la distanta e exact ca atunci cand faci lista de Craciun, vreau asta, vreau asta, si a doua zi vezi ca sub brad nu e nimic.Intradevar e frumos sa iti faci lista de Craciun te simti fericit.
Dar cand vezi ca nu primesti ceea ce ti-ai dorit cum te simti? frustrat, trist, deprimat, timorat, dezamagit, nervos.
O relatie reala e ca atunci cand iti scrii scrisoarea pentru mos craciun si dimineata cand te trezesti vezi cadourile sub brad, ai parte de ce ti-ai dorit cu adevarat, esti fericit, bucuros, voios, ai parte de satisfactie, nu ramai cu o foaie pe care ti-ai scris tot ce vrei.
Sunt si acum intr-o relatie la distanta de 2 ani, ne vedem in fiecare week sau si mai des distanta nu este exagerat de mare 65 de km iar la anul intentionam sa ne casatorim,
Da,am avut.M-am despartit de el din cauza distantei pentru ca nu suportam sa ne intalnim de trei ori pe an, maxim doua zile si atunci sa fie obosit
In momentul de fata ma aflu intr-o relatie la distanta.
Suntem impreuna de 3 ani jumate si despartiti de 7 luni.
Merge ok relatia, de cand a plecat nu ne-am certat deloc.
Dar totusi e aiurea cu dorul asta!
Claudettee întreabă: