Off. Incearca sa te relaxezi, du-te, vezi cum e, vorbiti, o sa fie totul ok, nimic nu poate merge aiurea. Sa ai niste bani pregatiti, si incearca sa iti platesti consumatia, el o sa fie gentleman si o sa zica "nu iubita, platesc eu", tu insisti, el o sa zica CLAR NU, si o sa plateasca el(daca e gentleman):p. Nu trebuie sa te simti prost, e doar un suc/pizza, chestii micute. Nu costa o avere oricum. Ai grija de tine! Funda?
Pai noi nu avem de unde sa stim cum e prietenul tau.Dar daca el te-a invitat e clar ca-ti va plati el.Nu trebuie sa te simti jenata, e doar un gest de respect pe care el il are fata de tine asa ca nu ezita si accepta intalnirea.
Ar trebui sa te oferi tu. Daca e un cavaler te va da la o parte si va plati. Daca nu...n-ai c sa fachi. Eu ma ofer mereu, pentru. ca el ma opreste si plateste el pentru. mine. Adica te oferi, dar daca ziche ca plateste el il pupi si ii zichi "Mercii!"
Pai... ai putea lasa intentia ca vrei sa iti platesti consumatia... scoti banii blah blah iar el daca e un baiat cumsecade nu o sa te lase sa platesti sau daca el plateste, dupa, ai putea incerca sa ii oferi banii pe ce ai consumat, si, din nou, daca e baiat ok nu ii accepta.
Eu cand merg undeva cu iubitul meu, daca am bani, platesc eu. Si asta nu pentru ca nu ar vrea sa`mi plateasca el, dar nu vreau eu sa`mi plateasca el. Asa ca mai bine, daca nu vrei sa-ti plateasca el, sa ai bani la tine si sa te incadrezi in ei.
In primul rand sunt pipitele astea care "Nu iubiiii", dar cum zice el "Platesc eu!" Ele de gatul lui imediat. Depinde de persoana ta, daca chair vreau sa-ti platesti FA`O, daca nu, lasa`l pe el. Dar sa nu pari o tipa care refuza doar pentru a da impresia ca nu vrei.
Poti incerca sa ii propui sa platiti aman2 consumatia, daca insista poti accepta cu conditia ca data viitoare sa platesti tu sau amandoi, daca te simti aiurea.
Băiatul poate să fie "cumsecade", "OK" şi "gentleman" chiar dacă nu plăteşte el tot. Dacă tu insişti să-ţi plăteşti partea si el acceptă, nu înseamnă că e ceva rău cu el, înseamnă doar că te ia în serios şi face cum vrei tu.
Între prieteni (adevăraţi) eticheta nu contează aşa de mult. Cine ştie, poate că odată o să fie nevoie chiar să plăteşti tu pentru amândoi. Galanteria de modă veche mergea pe vremea când femeile nu aveau venituri proprii şi depindeau de bărbaţi. Vremea aia s-a dus.
anonim_4396 întreabă: