| Vasilegabriela a întrebat:

Heii, buna ma numesc Gabriela si am 15 ani, as vrea sa va povestesc viata mea si la final sa va pun o intrebare. Fe ca 8 ani mama a plecat in Italia la munca si eu am ramas doar cu bunica si tatal meu. Bunica mea acum are 83 de ani si a fost bolnava, dar si-a revenit, dar acum a inceput din nou s-a se simta rau, acum 1 luna tata a plecat la munca in Anglia ptc se saturase sa stea atatia ani fara s-a munceasca. Eu tin legatura cu mama prin telefon. Uneori ma simt singura si foarte neajutorata.Ce as putea sa fac ca s-a nu mai ma simt asa si s-a bu m-ai fiu deprimata?

Răspuns Câştigător
| LadyDee89 a răspuns:

Accepta si incearca sa iei totul in proprile maini! Adica, legat de casa si de bunica ta, ocupa-te de tot, gandindu-te ca faci bine ceea ce faci! Ai 15 ani, nu mai esti o fetita! Pe partea cealalta, fa-ti timp si pentru tine, asculta muzica, iesi la plimbare, uita-te la filme ( mie asta imi place sa fac, ma relaxeaza)! Vorbeste cu cineva, cu mama ta, sau cu o prietena buna si descara-te, spune tot ce ai pe suflet! Mai e putin si incepe scoala si vei avea mai multa activitate, vei vorbi mai mult cu colegii, nu te vei mai simti asa! Sau inca ceva, fa o schimbare la tine, tunde-te, vopseste-te, imagineaza-ti ce ti-ar place cel ai mult sa faci, si e posibil, si fa-o!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de cineva care sa te sustina, asa cum toti dintre noi avem. Oare cum ar fi sa mergi la mama ta, sa fii alaturi de ea cativa ani.Pana te va invata ce este viata.

| annempx a răspuns:

Incearca sa iti faci mai multi prieteni, sa iesi cu ei si sa te distrezi, poate sa o si vizitezi pe mama ta daca este posibil. ocupati timpul cu altceva decat sa te gândesti la toate lucrurile astea triste si deprimante.

| GoldenBoy17 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, ca sa numai fii deprimata iti trebuie o persoana care sa te faca sa uiti de aceasta suparare si singuratate, iti trebuie o ocupatie, sau du-te in Italia la mama ta sau in Anglia la tatal tau. Sunt multe optiuni, insa nu-s toate bune. Cel mai bine ar fi sa stai langa bunica ta, si va veni un timp cand nu vei mai fii singura, poate nici acum nu esti. Il ai pe dumnezeu. 100% garantez asta.