| melisuky a întrebat:

Heii Buna TPU. As avea si eu nevoie de parerea voastra... Nu stiu cum sa va explic dar parintii mei vor sa se desparta si eu astazi am sa ma mut cu tatal meu sau certat de 2 saptamani si tatal meu sa impacat cu ea, dar dupa un timp din nou sau certat... eu am incercat sa vorbesc cu ei si sa ii explic ca sa se gandeasca ca sunt impreuna de 5 ani dar mama mea se preface ca nu ii mai pasa dar ea plange dupa el. iar cand tatl meu vorbeste cu ea, ea nici macar nu o baga inseama.
Ce credeti ca eu as putea face ca ei sa fie din nou impreuna? eu nu vreau sa ii pierd

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

In mare parte, nu poti face mult lucru.Deja ai vorbit cu ei, dupa cum spui si nu prea i-ai ajutat, in rezolvarea deciziei.Probabil,au luat decizia in urma unor lucruri intamplate si in timpul celor 5 ani de casnice, nu au luat decizia dupa prima cearta.De obicei,sentimentele copiilor,cad "la mijloc", nu prea sunt luate in seama. Poate o mica despartire, nu definitiva, vor mai linisti apele in casa, in inima lor.
Dar tu ce varsta ai(presupun ca nu ai cam 4 ani)? Sunt parintii tai biologici?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Deaia e vizita sa mergi la unu si la altu asta e un exemplu in viata sa vezi ca lumea nu mai e in stare sa fie fericita si numa divorturi si despartiri se petrec.

| darrio2007 a răspuns:

Inteleg ca doar unul din parinti este cel biologic.Sunt prea orgoliosi.Fiecare asteapta sa cedeze celalalt.In felul asta nu vad cum se vor impaca.

| poftabuna a răspuns:

Leagai cu sarma pe amandoi forever.