Pai se holbeaza la tine non-stop, te complimenteaza, rade mereu chiar daca nu ai spus sau a spus o gluma, unii transpir, altii bat din picior, eu unul zambesc non-stop cand vorbesc cu o fata care imi place si o privesc adanc in ochi. Nu e greu sa-ti dai seama cand un baiat este indragostit, majoritatea isi pierd capul si fac orice sa-ti atraga atenti.
P.S. Baietii sunt mai evidenti ca fetele cand sunt indragostiti.
Depinde de băiat.
Dar cel mai des...îți acordă mai multă atenție, are tendința de a te apăra, de a-ți face complimente, de a petrece mai mult timp în compania ta și a-ți face pe plac...
Dar cand se uita la tine in timpul orei si te ignora si mai vb din cand in cand cu tine?
Depinde de băiat...
Încă nu ți-ai dat seama singură, dacă se poartă așa pentru că te place sau din contră sau îi ești indiferentă? Încearcă să observi cum se poartă și cu celelalte.
Pai pe mess de ex : Heii ^^. [asa fac eu xD :]] ], Buna :*, Ce faci frumoaso , hmm si sunt multe imi poti da Funda pentru ca nu am niciuna x[
Salut! Depinde de caracterul fiecaruia. De obicei incearca sa zambeasca atunci cand o vede, incearca sa se apropie cat mai mult de persoana, sa o atinga, sa o invite la diferite activitati impreuna(parc, suc, film etc). De asemenea, o priveste mult in ochi, in adancul sufletului, incearca sa nu contrazica sau sa se certe, ar face orice ca ea sa-i zambeasca.
hatecigarettes întreabă:
DzEk0 întreabă: