Nu va mai grabiti ca fata mare la maritat! Daca tu ai vrut sa va despartiti, spune-i acum ca vrei sa te impaci. Daca el a vrut, lasa-l pe el sa decida.Stii cum esti tu? Rau cu rau, dar mai rau fara de rau.
Bună.
Și cui aparține vina despărțirii?
Îl suni să-i urezi la mulți ani de ziua lui!
Pa, pa.
Eu as regiza o situatie in care sa fiti voi 2 singuri intr-un loc, sau cel putin insotiti de prieteni care nu sunt atenti la ce faceti voi.
Si as incerca sa ma impac cu el, facand sa para ca a fost fara intentie si fara plan
Adica, ne-am trezi pur si simplu sarutandu-se sau ceva in genul asta. Apoi. dupa ce s-ar ajunge aici, as deschide subiectul : NOI!
Prima data, trebuie sa-l atingi la sentimente, abia pe urma sa deschizi subiectul.
PS : Nu o sa fi invitata la ziua lui?! Acolo ai putea avea o buna sansa sa initiezi impacarea!
Nu ai zis de ce v-ati despartit. daca zici ca tu inca il iubesti, iar el dovedeste ca tine la tine nu prea vad motivu` despartirii.
Eu zic sa-i zici in fata ca vrei sa va impacati mai ales ca ai zis ca si el arata ca vrea acelasi lucru si e greu de crezut ca vei primi un refuz...
Succes cu impacarea si... sa ne anunti si pe noi ce ai facut
Ceao!:
Ics.
Nu cred ca ar trebui sa-i spui direct tu, dar totusi ar trebui sa -i dai de inteles ca daca ti-ar spune sa aveti din nou o relatie nu il vei refuza. Daca vrei sa-l ajutimai suna-l tu sau mai adu-i aminte de ce frumos va era impreuna, poate se prinde si el
Daca inca va iubiti nu inteleg de ce v-ati despartit? eu v-as sfatui sa va impacati repede, pana nu o sa va para rau pentru ca vor interveni altii/altele.si atunci unul din voi va suferi clar cand celalalt isi va gasi o alta pereche
Bree lume, daca baiatul ti-a zis ca mai vrea o sansa de ce nu ai acceptat daca tot vrei si tu sa te impaci? vad ca esti cam nehotarita pe tine ai mare grija ca a doua despartire e mult mai amara decit prima, de ziua lui poti sa-i spui la multi ani si cadoul facut este o noua relatie intre voi, fi desteapta ca tara geme
Effy35 întreabă: