| MaTrIx8378 a întrebat:

Heii, Cititi asta : Eu: Anna?, Ea: da?, Eu:nimic, ti-am tastat doar numele, Ea:m-ai dezamagit, credeam ca vrei sa-mi spui ca ma iubestilaughing, Eu:vrei sa-ti spunpuppy dog eyes?, Ea: da, Eu:Anna, te iubesclaughing, Ea:aww, Eu:nu stiu cum ai luat-o tu in gluma sau in seriozitate, dar chiar vreeai sa zic asta?, sau ai vrea sa fie adev ceea ce-am zis?, Ea: uau ce tare m-ai luat, Eu: stiu, dar daca tot am zis-o, mai are rost sa dam inapoi?, Ea:ehh, nu stiu ce sa mai zic, Eu: imi dau seama.ca n-ai ce zice din prima dar te poti gandi, Ea: o sa ma gandescbatting eyelashes,

1. Ea chiar a crezut ca am zis adevaru ca o iubesc? eu am crezut ca a spus la gluma "credeam ca spui ca ma iubesti ", ca na sntm amandoi din acelasi oras, dar inca nu ne-am cunoscut si in realitate am vb doar pe mess si ne intelegem foarte bine happy si din cat se vede ea cred ca a inteles.cum ar venii ca i-as pune o intrebare gen " ai vrea sa fii cu mine "? astept pareri, raspunsuri, dau Funda!

Răspuns Câştigător
| Ditto a răspuns:

Eu cred ca da.a luat-o(gluma) in serios.pentru ca ea voia sa afle daca o iubesti sau nu, atunci cand ti-a zis "m-ai dezamagit, credeam ca vrei sa-mi spui ca ma iubesti" si a pus si emoticonsu acolo cu un motivlaughing. daca tu ii ziceai ca "ahhaa ce gluma bune".ea iti spunea "credeai ca vorbesc serios". adica sa nu para nebuna...

Ea te placetongue.Bafta:!

| MaTrIx8378 explică (pentru Ditto):

Mersi pentru raspunsuri all, @tinakore mda as vrea sa fie ca tine, dar cam greu de crezut, pentru ca nici nu m-a vazut in poze si vorbim de vreo 2 saptamani. nu stiu ce sa zichappy

| Ditto a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Crezi ca nu sad9...Cred ca aceasta dragoste:nevazuta " e cea mai enervanta.te face obsesiva...dar in acelasi timp placuta

Daca tu ii vorbesti frumos si gandesti pe placul ei nu e greu de crezuttongue...Dar daca voi vorbiti de vreo 2 saptamani si nu v-ati plictisit inseamna ca e ceva.
Dar in primul rand.tu o placi?

| Ditto a răspuns (pentru Ditto):

Daca Da atunci mai intreb-o despre acest subiect! Pana la urma urmelor e mai usor sa vorbiti pe mess si sa va spuneti tot ce simtiti/lP...Nu perzi nimictongue

Da o plac.dar na nici nu stiu cum sa ii zic, este mai mare si decat mine cu 1 an laughing,,,

Si ce? e o crima.crezi ca nu mai exista cazuri? ce-ti ia sa incerci.ce se va intampla? ai vrea peste cativa ani sa te intrbi ce ar fi fost daca af si intrebat-o atunci.eram cu ea? sau nah

Gandeste-te ca tu ar trebui sa faci primul pas.ea nu-l va face. pentru ca fetele vor ca baitii sa fie cei "curajosi"///.tu ai vazut-o macar in poza/?

Da am vazut-o, imi place asa de ea, nu-i problema de asta, dar si ei trebuia sa-i placa de mine, in fine nu stiu pana la urma daca mi-a dat de inteles vreo chestie de 'prietenie' din fazele alea, mersi oricum pentru ajutor, iti dau si funda, si le multumesc tuturor care au postat, o seara placuta! mai vb si maine daca e sa mai postezi ceva.

Dupa mine ii place! Cine ar vorbi cu un necunoscut timp de 2 saptamani? adica sa ajungeti sa vorbiti ce ai scris tu la intrebarea pentru TPU... dupa mine te place. dupa cum a zis si ea:"m-ai dezamagit, credeam ca vrei sa-mi spui ca ma iubesti".

Oricum daca e sa fie ceva intre voi va tongue

Bafta si fii mai increzator in tinetongue...Sa stii ca nu conteaza varsta mai ales ca e o diferenta asa mica intre vio. daca era 10-12 ani mai zicei de ceva dar asa.1 an? nu-imare chestietongue

12 răspunsuri:
| ღBrokenツAngeℓღ a răspuns:

E cam ciudat o relatie pe mess...
Dar daca va placeti,si va intelegeti, intalniti-va, si nu o sa va opreasca nimic sa fiti impreuna.tonguebig hug Bafta!

| IrisMov a răspuns:

Ea a inteles ca iti place de ea. De fapt, ea te place happy

| ionutzul31 a răspuns:

Eu zic sa te vezi cu ea fata in fata si sa sa o intrebi pe ea lucrul asta.Ce zici? happy

| Diia_4944 a răspuns:

Parerea mea e ca e a spus-o in gluma, dar poate ar vrea sa fie si adevarat. Daca e draguta fata.merita sa incerci!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca ea chiar a luat-o in serios. Daca tu nu ai zis-o in serios, incearca sa ii spui, iar daca chiar ai vorbit serios, dupa ce va intalniti o poti intreba, nu pierzi nimic. Baftahappy