Ai spus că atunci când vine te vei muta cu ea în Italia? asta-i grozav.
și tatăl meu este plecat în Belgia și mai are o săptămână până vine acasă, și da, știu că este foarte greu să aștepți și că ești mai entuziasmată ca oricând. găsește-ți o ocupație, între timp. vei vedea că zilele vor zbura pe lângă tine și nici nu-ți vei da seama când a trecut timpul.
plimbă-te, ieși cu prietenii, stai pe-afară, fă orice numai ca să-ți ocupi timpul.
fă-ți un calendar (deși 16 zile nu mi se par o veșnicie). de fiecare dată când ziua se încheie, o tai cu o linie. vei sesiza că venirea ei se apropie din ce în ce mai mult.
Have a nice day!
16 zile zici.Bun! Stiu ca la 11 ani esti cam micuta dar te poti apuca de curatenie mai amanuntita.
Iti ia destul timp sa faci curat in toata casa, o poti imparti pe zile, ajuta si indrumata de un adult.
Curatenia suna ca o idee buna de a-i face o surpriza. Sau o prajitura, sunt unele foarte simplu de facut, si fara coacere. Ai putea sa strangi idei de activitati, excursii, filme de vazut, locuri de vizitat impreuna.
Imbratisari!
Pai. Cand vine. o sa fie cam mult de lucru, divorteaza parintii mei si ma mut cu ea in Italia, crezi ca avem timp de prajituri sau excursi? Sau mai are rost sa fac curat?
Draga mea, daca vrei un raspuns potrivit situatie tale, pune intrebarea potrivita, da detaliile necesare. o sa ma gandesc si revin cu un raspuns mai amanuntit
Atunci pregateste-te de plecare. Pregateste-te pentru noua viata, pregateste-te sa te desparti de locurile si oamenii de aici. Fa-ti bagajele, viziteaza inca o data locurile preferate si fa poze, intalneste-te cu prietenii si asigura-te ca ati facut schimb de adresa de email. Asta legat strict de ce activitati ai putea avea in timpul asta.
Insa tu cum esti? Ce simti legat de divort?
Nu-mi pare rau, chiar imi doresc asta. Mama mea munceste, si asa zisul "tata" o i-a in bataie de joc, eu nu-l pot numi "tata" si sunt si alte chesti. dar n-are rost sa le spun.
Hei deear. Doar aduti aminte ca mai e putin pana sa o revezi. Ca va ve-ti vedea si ca ve-ti sta mai mult impreuna. Iesi afara, citeste, fa ceva ce te face sa uiti ca vine. Te pup :*
Stau afara toata ziua, eu noaptea nu dorm, ma culc la 6 dimineata, n-am somn. Si imi zboara mintea la ea. si am incercat sa dorm, dar ma gandesc mai mult la ea. App. Mersii; o3 :*
Offff stiu cum este...asculta,incearca sa petreci mai mult timp cu prietenii, razi, distreaza-te, incearca sa fii optimista si nu te mai gandi la timp^^ gandeste-te doar ca vine mama ta in tara^^
funda?^^