| LoveYou7784 a întrebat:

Heii! Deci vreau o camera web. Tata imi tot promite de 4 luni ca o sa-mi ia una. Azi mi-a zis ca o sa primesc camera atunci cand vede medile la scoala. Da, am niste probleme la mate dar se pot rezolva. El a zis ca imi ia daca nu raman corigenta. Eu i.am zis ca nu o sa raman. Adica doar nu o sa stau asa degeaba stiind ca sunt corigenta la mate. Am nevoie de un 7 ca sa-mi iasa media si cred ca il pot obtine daca invat mai mult. Da el nu prea are incredere in mine. Ce sa fac sa.l conving sa-mi cumpere camera web mai repede?

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Spune-i ca ti-o doresti foarte mult si ca te pui cu burta pe carte. Si arata-i ca esti serioasa! Spre exemplu ai putea sa iti notezi in fiecare zi ce ai invatat.

| ywar a răspuns:

Daca incepi frazele cu "deci" denota ca posezi o limba romana de toata jena si te inscrii cu succes in marea masa de analfabeti. Cat despre camera web daca te dai cu ea pe net pe unde nu trebuie, poate ajungi prin Turcia, Italia cumparata de vreun proxenet.

| Ineys a răspuns:

Mna, unora le cumpara daca trec clasa, eu trebuie sa iau premiu sa-mi cumpere, pai e corect? pai e corect domne? mie nu-mi cumpara ca trec clasa.

| MgdDroopy a răspuns:

Sa înveți. Nu ai cum să il îndupleci.
Nu cred că e lipsa de încredere aici, ci faptul că altfel nu are cum să te facă să înveți.
Își dă seama că nu înveți pentru tine, ci pentru o amărâtă de cameră.
Cred că îți trebuie un pic mai multă ambiție.
Bafta!

| BeckhamRZM a răspuns:

Trebuie să dovedești că meriți!