Mergi și spune-i pur și simplu, ce se poate întâmpla? Dacă te place o sa fiți împreună, dacă nu asta e, măcar nu regreți ca nu i-ai spus. Dacă te place, te place și acum, sunt mici șansele sa se schimbe ceva mai târziu.
Sa ii spui ca iti place de el pentru ca e clar..si el te place, asta ar trebui sa faci.
Mult succes!
Sa nu ii spui asta, iti inteleg zbuciumul, dar gandeste-te.E baiat, deci el trebuie sa faca primul pas.In al doilea rand, daca acest "stiu totul" nu e lucrul la care te gandeai tu?! Si sa iti spuna la final ca el te vede doar ca pe o prietena(aceasta replica e folosita, de obicei, cand nu vede in cealalta persoana fiinta iubita) ai fi foarte dezamagita.Si...ei bine, mai tine si de orgoliu:daca ai fi cu el si v-ati certa, el ti-ar putea "scoate ochii" ca tu ai "umblat" dupa el, ceea ce te-ar umili.Acesta este punctul meu de vedere despre ceea ce s-ar putea intampla in legatura cu oricare baiat/barbat, iar noi, ca femei sa nu-i lasam niciodata sa ne cunoasca slabiciunea fata de ei, pentru ca sa nu ajunga sa profite de ea.Si daca "stie totul" atunci o va face daca te place si el si va vedea ca tu nu-i marturisesti nimic.Dar, deocamdata, cred doar ca vrea ca tu sa faci primul pas.Stiu ca acum pare roz, dar percepe lucrurile si pentru viitor, ca sa nu ajungi sa suferi. Si aminteste-ti ca orice decizie vei lua, va fi decizia ta si doar tu vei raspunde de ea.Bafta!
Scrie pe o foaie tot ce ti se intampla si citeste-o de mai multe ori. O sa iti dai seama singura ce trebuie sa faci. Fa ce-ti spune inima. Comporta.te si tu cum se comporta el. O sa isi dea seama si o sa faca el primul pas.
Fa-ti curajul si spunei...ar fi bine ca el sa-ti spuna ca te place.u.u nu invers . FUNDAA?
Continua sa iesi cu el. si nu te gandi la alte lucruri.Trebuie sa vina de la sine asta, asa e mult mai frumos( cred eu). Cand o sa simti ca trebuie neaparat sa stie ce simti pentru el..doar spune-i. Sunt foarte sigura din cate mi-ai povestit, ca te place si el, cu siguranta.