| Senorita2000 a întrebat:

Heii!
Eu sunt cu un băiat în clasă pe care îl plac.Dar nu știu dacă și el mă place. happy
O să vă zic niște semne care le face ca și cum ar fi posibil să mă simpatizeze:tot timpul îmi ia apărarea(se ceartă cu prietenii lui doar ca să mă apere pe mine),unde vreau eu să merg încearcă să vină și el cu mine,tot timpul se mută în banca de lângă mine,tot timpul când trebuie să facem echipă câte doi în clasă el zice că vrea să facem noi doi,când ne-am împreunat bâncile ca să facem echipă el tot îmi atingea picioarele mele cu ale lui,când mă uit în ore se uită și el la mine și zâmbește,începe să fredoneze melodii când stă lângă mine(nu face asta altcândva).și sunt mai multe.
Voi ce credeți? E simpatie sau iubire? happy
Mulțumesc, funda! :*

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Ce dragut ♥! E cam un fel de simpatie spre iubire. Gandeste-te ca el face acele lucruri ca sa-ti fie tie bine sa-ti atraga atentia in bine. Deci eu zic sa vorbesti cu el despre o posibila relatie, nu ezita mai ales cand iti da atatea semne!
Deci bafta multa, sper sa fiti impreuna :**
fundita?

6 răspunsuri:
| Andrei_Ilie_1990 a răspuns:

Este clar ca el te iubeste iar daca vrei sa fiti impreuna trebuie sa ii arati si tu ca iti place de el de ex. sa fi foarte fericita cand el te alege la sport sau si la celelalte si sa ii spui asta sper ca te-am ajutat! bafta in continuare

| Senorita2000 explică (pentru Andrei_Ilie_1990):

Mulțumesc! happy

| 210552 a răspuns:

Da e iubire fara nici o indoiala

| abcde12345 a răspuns:

Din ce ai spus mai sus reiese ca da, te place. happy

| Andreea6w4 a răspuns:

Clar te place ^-^. Cine stie, poate ve-ti fi impreunawinking. Baftabatting eyelashes.

| Andrei_Ilie_1990 a răspuns (pentru Senorita2000):

Funda?