| LalOs a întrebat:

Heii!kiss.
Help meee. va rogg!
Deci.imi place un tip.Cred ca si el ma place dar, de cand am fost la ziua unei prietene, si am baut putin mai multlaughing, el s-a schimbat. Inainte vorbeam tot timpul pe mess. eram ca fratii. dar dupa ziua prietenelei mele s-a schimbat.straight face. Vreau sa fie ca inainte.Cum pot sa fac asta? As vrea sa-i spun si ca il iubesc si ca vreau sa fiu cu el, dar e cam naspa sa-i spuna o fata chestia asta. ajutati-maa.Nu stiu cum sa-i spun.straight face

Răspuns Câştigător
| Dizzydizz a răspuns:

Nu face prostia sa pui pe altcnva.gandestete cum o sa te creada.baietilor le plac fetele cu initiativa, cu carakter.

ai putea intra in vb cu el pe mess, sms sau pur si simplu o intalnire printr o "coincidenta" cu mai multi prieteni eventual la un suc ceva. apoy faci in asa fel inkt sa gasesti momentul potrivit sa il iei deoparte si sa ii vb.
succes

3 răspunsuri:
| Trix_4411 a răspuns:

Omfg

| annahandball a răspuns:

Vb cu el si intreaba-l ce la deranjat de s-a distantat de tine! Uneori o simpla discutie linisteste multe suflete! Cand vb cu el nu te enerva, supara sau teme spune-i doar ce nu intelegi, de ce e suparat in ultima vreme si daca e vina ta! Mult noroc!

| emchristina a răspuns:

Poate la deranjat faptul ca te-a vazut bauta. stii unei fete nu-i sta prea binebig grin(si eu m-am mai lasat dusa de vallaughing).dar tot ce poti sa-l faci e sa-l intrebi daca i s-a intamplat ceva de s-a schimbat dar nu-l intreba direct "Hei te-a deranjat ca am baut?". si sa-i arati ca nu esti asa cum pari.da-i de inteles ca-l placi fara sa eu spui direct. daca te place va face el primul pas.succes:*