Ihh; x, sunt foarte draguti bichonii
@player54, cum spui ca bichonii nu sunt frumosi,ba chiar si inteligenti .
Pai, daca imi spuneai mai devreme,o vecina de-a mea avea unul,care vroia sa il vanda.
Oricum, la petshop gasesti.
Sau, de ce nu adopti unul?
Am eu o ideein cazul in care ai bani sau poti lua de la cineva un puiut. faci in felul urmator:de ziua ta pui pe cineva sa-l aduca cadoula sigur nu il va lasa inima sa il dea afara sau ceva de genu asa am vrut sa fac eu insa nu am avut de unde lua un bichon. sunt destul de scumpi si nu-ti da nmn pe gratis.in cazul in care trebuie s il cumperi.iti spun sincer ca nu se meritaverisoara mea s-a incapatanat sa-si ia si s-a saturat de eltrebuie scos afara dimineata tare.te trezeste din somnsi cat mai dai bani si pe mancare si poate doamne fere mai e si bolnav si trebuie s il duci la veterinare ca un copil care trebuie ingrijit in permanentadaca ai de gand sa iti iei aceatsa responsabilitate eu iti urez succes
Pai iti zic eu cum il convingi, il rogi si il rogi si insisti pana cedeaza, ii spui ca iti doresti cu adevarat si nu ii mai ceri nimic o perioada de timp
Nu vreau chaniche. Eu ador bichonul pentru ca ramane mic si este super dragalas sii.inca o intrebare, credeti ca exista bichon spre adoptie (gratis)?
De 2 ani il bat la cap sa-mi i-a caine si am incercat si asta. I-am zis "Daca imi iei caine nu imi mai iei nimic de craciun, de sf alexandru, de ziua mea.etc " Si tot nu a mers deciii...sincer aproape in fiecare zi il rog, iar el imi zice "Cand o sa stam la curte atunci o sa-ti iau catel / Cand o sa fii tu la casa ta atunci poti sa-ti faci crescatorie de caini " alte sfaturi va rog.
Merci de sfat Eu sunt dispusa sa imi asum orice responsabilitate pentru ca imi doresc un caine de ceva timp si.nu pot sa renunt asa usor
Sora mea a gasit unul pe o autostrada.Ieri am avut ocazia sa-l vad si eu.erau mai multi si a ales unul. Poate da norocul si peste tine. Good luck!
Bichoni nu sunt foarte frumosi si inteligenti eu tias recomanda un chaniche, sunt mult mai prietenosi si foarte inteligenti si in plus nici nu le cade parul deloc, cu asta l-ai putea convinge pe taicato