Depinde si cati bani ai. Poti sa scoti la un studio foto o poza care ii place ei si s-o inramezi, sau sa ii faci un mic album foto cu pozele preferate cu voi 2, care sa ii ramana amintire pentru totdeauna. :*
Poti sa-i cumperi un lantisor unde sa poate pune o poze cu tine, asa isi va aminti mereu de tine
Un pix de ala special, personalizat sau o iconita care sa o poarte mereu cu ea si sa ii poarte noroc:*
M-am gandit sa ii faci o felicitare frumoasa. Poti desena ceva sau daca nu ai talent poti lipi niste poze sau am vazut la o colega ca i-a facut mamei sale un colaj cu fotografii impreuna. Poti face si tu ceva asemanator. Bafta!
Ai putea face multe lucruri: de la a face ceva manual pentru ea pana la a-i cumpara ceva dragut ce poate pastra mereu cu ea. Eu te voi ajuta cu doua idei: 1. Du-te si fa cateva poze cu ea pe care apoi sa le inramati sau sa le puneti intr-un album(asa va mai si distrati) sau 2. I-ai un lantisor sau o bratara, sau chiar un set(ce poate fi mai dragut?). Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta in cautarea cadoului perfect Pupici! :* P.S: Ar fi dragut sa discuti si cu parintii tai, ei sigur nu-i vor spune si te pot ajuta
Jesyca întreabă: