| elenamaria11021 a întrebat:

Heii! Mai este putin pana la ziua surorii mele si nu stiu ce cadou sa ii fac. Implineste 17 ani iar eu am 12.
Ma gandeam sa fie ceva care sa il pastreze mereu, dar nu stiu ce. Ma puteti ajuta? Funda celui mai bun raspuns. Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| claudica2703 a răspuns:

Depinde si cati bani ai. Poti sa scoti la un studio foto o poza care ii place ei si s-o inramezi, sau sa ii faci un mic album foto cu pozele preferate cu voi 2, care sa ii ramana amintire pentru totdeauna. :*

6 răspunsuri:
| presus a răspuns:

Salut! Un lant cu medalion sau o bratara, parerea mea. Sper ca te-am ajutat!

| MariusGomoi a răspuns:

Poti sa-i cumperi un lantisor unde sa poate pune o poze cu tine, asa isi va aminti mereu de tine

| lizemm a răspuns:

Un pix de ala special, personalizat sau o iconita care sa o poarte mereu cu ea si sa ii poarte noroc:*

| Emmie a răspuns:

M-am gandit sa ii faci o felicitare frumoasa. Poti desena ceva sau daca nu ai talent poti lipi niste poze sau am vazut la o colega ca i-a facut mamei sale un colaj cu fotografii impreuna. Poti face si tu ceva asemanator. Bafta!

| Kawaiikiss a răspuns:

Ai putea face multe lucruri: de la a face ceva manual pentru ea pana la a-i cumpara ceva dragut ce poate pastra mereu cu ea. Eu te voi ajuta cu doua idei: 1. Du-te si fa cateva poze cu ea pe care apoi sa le inramati sau sa le puneti intr-un album(asa va mai si distrati) sau 2. I-ai un lantisor sau o bratara, sau chiar un set(ce poate fi mai dragut?). Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta in cautarea cadoului perfect happy Pupici! :* P.S: Ar fi dragut sa discuti si cu parintii tai, ei sigur nu-i vor spune si te pot ajuta

| FlorentinGeoge a răspuns:

Tu ca sora stii cel mai bine ce iar place surori tale.