Dovedind ca esti un copil numai de note foarte mari, responsabil si silitor, dovedind ca se poate avea incredere in tine si esti responsabil.
Mai vezi si tu cate o intrebare normala pe aici. Cati ani ai? Daca inca mai stai cu parintii nu cred ca ai cum sa ii convingi daca ei nu vor.
Am vrut sa mai zic sa te muti in chirie si iti iei dar e foarte posibil sa nu te lase proprietarul...
Nu stiu cum poti rezolva asta, ai vorbit cu parintii tai? ei ce perspectiva au asupra ideii?
Mereu am avut doar note mari, am intrat la liceu bun, parintii mei știu ca pot avea încredere în mine deoarece le-am dovedit de multe ori asta și am fost mereu sinceră cu ei. Cu toate astea, nu vor sa audă de un nou cățel in casa noastră...
Sunt la liceu, inca stau cu părinții...
Mi-e frica sa vorbesc direct cu ei pe tema asta, deoarece știu ca o sa refuze. Cel puțin asta cred eu, deoarece după ce nu am mai avut primul cățel, mama mereu zicea ca ea nu mai vrea animale în casă (maxim papagal, ceea ce și am). Știu ca amândurora le-ar placea un câine, dar cred ca le este frica sa nu se întâmple ca data trecută... și nu știu cum sa le demonstrez ca nu o sa mai fie ca atunci, și ca acum sunt pregatita sa am un cățel.
Vorbesti frumos cu ei si le explici cat de tare iti doresti, alta solutie nu ar fi, decat sa ii pui in fata faptului implinit, ceea ce la unii nu merge noroc ca am parinti super ok.
Eu de ex cand imi doream ceva foarte tare, iar parintii nu erau de acord, faceam o prezentare PowerPoint detaliata despre subiect, eram creativa.
Este totusi urat faptul ca doar pe tine te pun responsabila pentru caine, e un fel de cainele,, tau'', nu al familiei, ei sa nu contribuie absolut deloc nu este ok, va fi membrul familiei. Si da, de obicei se intampla asta in familii. copilul implora sa aiba un animal de companie si dupa nici nu ii mai ofera atentie. Bine ar fi sa isi doreasca si ei cu adevarat.
Am încercat și cu prezentări PowerPoint ani de zile? Ma gândesc sa ii pun în fata faptului împlinit și apoi sa vorbesc frumos cu ei sa il păstrăm Cu celalalt cățel nu a fost problema ca nu ii dădeam atenție, l-am avut pentru 2 luni jumate și nu ma putea dezlipi nimeni de el, îl dresam, îl scoteam afara, aveam grija de el...dar la un moment dat a devenit prea mult pentru cat de mica eram eu. Mulțumesc frumos pentru răspuns!?
Eu cand am luat caine eram pe a 9-a sau a10-a nu mai stiu, l-am dus acasa si asta a fost. Iti dai seama ca n-a fost prea bine...
Este clar ca nu ai dovedit inca, ca esti o fire responsabila, de aceea nu vor sa-ti ia catel.
Hai s ate vedem vara asta cata treaba faci prin casa, cat de des speli pe jos, cat de des speli baia si wc-ul, cat d edes speli vasele si faci tot ce trebuei prin casa...ca sa le dovedesti parintilor ca esti mai mare, ca-ti poti lua responsabilitati si poti mentine curatenia in casa?
Vara asta consider că le-am arătat ca sunt responsabilă. am făcut curățenie generală în casă de câteva ori cât au fost plecați, mi-am făcut mereu curățenie în cameră când era nevoie, am spălat vasele..am făcut cam tot ce îmi sta în putință sa le arat ca sunt responsabila
Dacă pana la urma l-au acceptat e bine asta ma gândesc sa fac și eu
Poate ca nu-si pot permite financiar sa cumpere si sa intretina un catel, sau poate stati la bloc si nu aveti voie cu catei in bloc, fiindca latra...
Nu e nici o problema financiara, oricum dacă ar fi sa am un cățel eu as plăti 80% din lucrurile de care are nevoie. nici statul la bloc nu e o problema, am avut caine la bloc, am avut vecini cu caini...
Atunci intreaba-i pe ei, de ce nu vor sa-ti ia caine, care este adevaratul motiv!