anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii, NU IMI MAI SUPORT TATAL! Ce imi propuneti? am 12 ani, mama il iubeste doar ca eu sora si fratele nu il mai suportam, e un puturos, lenes! Va rog urgent FUNDA

Răspuns Câştigător
| smartlollipop a răspuns:

Sigur nu e asa de rau, si daca mama ta il iubeste, ce vrei sa faci? sad Vorbiti si poate reusiti voi sa va schimbati ca sa il schimbati pe el. Totusi e tatal tau, nu poti lua masuri prea nasoale sad.

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Parintii nu ti-i alegi si nici nu-i poti desfiinta. Poate tatal vostru este bolnav, poate are o gena a lenei cu care lupta din gre.Nu va grabiti sa-l condamnati.

| fuzzer a răspuns:

Discutati ca niste oameni civilizati, si spuneti-va unul altuia ce va deranjeaza

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbeste cu mama ta despre atitudinea lui si spune-i sa-i atraga atentia sunt sigur ca se va schimba si daca asta nu merge nu mai vorbi cu el ca sa-si dea seama unde a gresit

| TwiSt1997 a răspuns:

Kill him!winking

| BuUBBleS a răspuns:

What the heck is wrong with you?