| csilla_6409 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna il place pe verisorul ei, ea are 14 ani si el 21. Vreau sa mentionez ca s-au pupat, vorbesc aproape zilnic si au poze impreuna desi se cunosc de putin timp. Din pacate, el este verisor primar cu ea si se vede ca chiar se plac. Vreau sa o ajut pe prietena mea, dar nu stiu cum. Astept niste sfaturi. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Sinitar a răspuns:

NU ma mira pentru ca ai mentionat ca se cunosc de putin timp deci ei nu se vad ca niste veri ci ca niste prieteni iubiti, parerea mea este ca le trebuie ceva timp ca sa hotarasca ce vor sa facawinking.

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Spune-i ca o va tavali Dumnezeu rau pentru ce face De fapt pe amandoi Daca vrea sa inteleaga bine daca nu lasa-i la mana Domnului

| Maddu08 a răspuns:

"Varu si cu vara duduie camara"
E cam aiurea ce se petrece intre ei doi. Ar fi bine sa ii vii in ajutor cu niste sfaturi, dar ai grija sa nu te considere dupa aia un dusman.
Ar fi bine daca parintii ei ar afla despre asta, probabil ar ajuta-o...happy

| Skylar a răspuns:

Spune-le ca daca nu o fac pe ascuns o sa aiba probleme cu politia

| w0rkSpace a răspuns:

Eu zic sa ii lasi in pace ca isi vor da seama ei singuri... Daca o sa te pui in calea lor prietena ta se va supara pe tine... In aftfel nu o poti ajuta decat sa o lasi sa faca ce ii trece prin minte

| w0rkSpace a răspuns:

Zii decat mai tarziu ai sa regreti. atat sa nu se supere pe tine nu ai cum sa te pui in calea ei daca il iubeste asta este o sa isi dea seama mai tarziu. Sper ca te-am ajutat happy