| ExistSiEuPeAici a întrebat:

Heii happy.
Sa incep cu inceputulhee hee. Ma inteleg foarte bine cu un baiat cu care am ajuns sa ma cunoasc prin intermediul mamei mele, care este prietena cu mama lui. In fine! Nu conteaza. Si am petrecut destule momente impreuna si chiar a fost distractiv timpul petrecut cu el.
In curand, merg cu el la film [ doar din simplul fapt ca ne intelegem bine ]. Problema e ca mi-e imi place de el si nu stiu daca si lui. As vrea sa-i spun. Cum as putea sa-i zic ca-mi place de el, tinand cont ca ne intelegem destul de bine [ asta pentru ca recent ne-am cunoscut ]? Cum as putea incepe discutia. chestii de genul asta.
Multumesc mult :*!

Răspuns Câştigător
| Baracuda a răspuns:

Deci, in primul rand, nu te sfatuiesc sa bati apropouri, deoarece mie unu nu imi place cand imi bate cineva apropouri...Cel mai simplu, si usor ar fi sa va uitati la film, timp in care tu vezi ce face, daca se uita la tine etc, si la sfarsitul filmului ii poti zice ca vrei sa va plimbati, si nu stiu, ii poti spune intr-un parc ce simti pentru el,, Vezi si tu cum faci, si bafta multa multa >big grin

4 răspunsuri:
| iulia_2907 a răspuns:

Pai sincer nu am nici o idee dar ai putea folosii si tu o discutie gen: eu cunos o fata care te placi dar nu stie cum sa iti spuna. Daca el o sa te intrebe cum arata fata respectiva tu poti sa incepi sa te descrii pe tine. Cam atat sper sa iti fie de folos desi nu prea cred. Bye, bye.

| desisdana a răspuns:

F simplu: in timpul filmului saruta-l. daca iti raspunde inseamna ca te place si el, daca nu macar sti ca ai incercat si ai scapat de indoieli

| CrazyGirl2 a răspuns:

Pai eu i-am zis ca il plac mai mult ca pe un amik si as vrea sa stiu el ce simte pentru mine. aase i-am zis...si continuarea nu o mai zic.deic eu ase am zis.bafta!:*:*:*

| DoamnaGărgă a răspuns:

Tu : - Cunosc o fata cre te place mult!
el sick Cine?
Tu : -eu!

simpluuuu` love struck