| Georgiana0505 a întrebat:

Sper sa ma ajutati happy! Fostul meu prieten e cu mine in clasa si spre mirarea mea diriginta m-a mutat cu el in banca, dar nu am apucat sa stau cu el decat o zi. Dar de cand m-am mutat,observ ca se uita la mine, ori incearca sa se uite la prietenii lui care stau langa mine. Cu toate ca pana acum nu se uita deloc la ei. Si inca o chestie: cand am plecat din banca era fericit, dar dupa cateva ore se uita la mine si era trist! Nu stiu ce sa cred! Sper sa ma ajutati happy!

Răspuns Câştigător
| Dii23 a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu el, sigur vei avea cel mai concis raspunsbatting eyelashes

6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cred că ar fi bine să aveţi o discuţie serioasă şi sinceră în ceace vă priveşte, şi apoi acţionezi în consecinţă. Baftă!

| Skylerx a răspuns:

Cu siguranta ii este dor de tine. Daca ai o relatie acum, explica-i foarte bine ca nu puteti fi impreuna. Daca nu, este alegerea ta ce vei face happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mic, o sa-i treaca "dragostea" asta.

| PandaEcrazy a răspuns:

Ii e dor de tine, scurt si la obiect

| PustoaikUitataDeVant a răspuns:

Pai...Poate el te place..Si vrea sa va impacati. Dar intrebarea este :Tie iti place de el? Ai mai vrea sa va impacati? Dupa parerea mea ar fi bine sa vorbesti cu elhappy Dar asta cand esti sigura de ceea ce simtibig grin

| Рiжię a răspuns:

Buna! Pai eu nu prea cred ca te place, in orice caz ar fi mai bine sa te duci la el si sa il intrebi daca mai simte ceva pentru tine. Sper ca te'am ajutathappySucces!