N as vrea sa discut despre ce s-a întâmplat, dar un lucru e cert. Găsește ți altul.
Nu e manipulator, e foarte manipulator, te cam ia de fraiera. Profita de bunatatea ta si stie sa isi joace cartea de victima atunci cand e incoltit, la modul ca ii spui ce are de gand sa faca cu viata lui iar el o da cotita dandu-se lovit, a vazut ca-i merge si foloseste aceeasi tactica mereu. E mai mult decat evident ce intentii are
E manipulare...
Asa-s unele persoane.
Se "plang" iti povestesc diverse traume din trecut mai mult sau mai putin reale... Toate asta pentru a pune presiune pe tine.
Pentru a te face cumva sa incerci sa-i demonstrezi ca nu esti ca celelalte.
Iar cand incepi sa nu le mai faci pe plac, o sa zica ca il/o dezamagesti, ca esti ca toti/toate celelalte.
Au dreptate ce au spus cei care au postat anterior. In plus te exploateaza in cel mai josnic mod.
Termina cu el, dar cat mai repede si nu pregeta sa tai relatia brusc si imediat.
Da, e manipulare.
Se victimizează ca să te sensibilizeze și să-ți creeze un sentiment de milă/vinovăție în momentul în care ai vrea să o termini cu el.
Dacă intuiesc eu bine, în momentul în care vei pune problema despărțirii, îți va spune "ok, o să-mi caut un loc de muncă".
Dar va continua la fel cu motivația "ce să fac dacă nu mă angajază nimeni?"
La ce ar trebui să fi foarte atentă, e faptul că, de genul ăsta de oameni scapi foarte greu și există și riscul să devină violenți când nu mai au nimic de pierdut. Sper să nu fie cazul tău.
Este exact genul de om care nu știe să facă nimic, nu are nicio pregătire profesională, dar cu siguranță niciun job nu este suficient de bun pentru eu și nici nu vrea să muncească pentru un salariu minim.
Da, este manipulator, a observat că îți este milă de el și încearcă să se victimizeze cu orice ocazie pe care o are.
Eu sunt de părere că dragostea nu ține cont de bani, școală sau statutul social, dar când vezi că partenerul tău nu face un minimum de efort să-și depășească condiția sau măcar să-și asigure singur supravețiuirea este clar că nu-i ce trebuie.
Îți pierzi timpul degeaba și cu toate că tu vrei să ai o carieră o să fii mereu trasă în jos de omul ăsta pentru că nu vine cu niciun aport pozitiv în viața ta, nici măcar nu-ți face traiul mai ușoar când ajungi acasă după o zi plină, trebuie să rânești după el.
Niciodată în viață nu trebuie să stai cu cineva dacă-ți este rușine cu el ba din potrivă trebuie să te mândreși (ceea ce tu nu poți face). Sper să evadezi cât mai depede din treaba asta. Succes.
Da e manipulare.Mama lui face o mare prostie ca intretine um adult fara sa munceasca.Ar trebui sa ii spui ca daca nu vrea sa munceasca merita sa ramana singur toata viata. Daca accepti asta iti va acorda onoarea sa il inretii tu toata viata.
Esti tare de tot.Hai ca la unu de asta mai asa fara scoala mai te astepti la orice,dar tu care spui ca esti la facultate,pfff dal afara,despre ce manipulare vorbesti fata? Asta nu e manipulare,asta e prostie,vorbesc din partea ta,atit te duce mintea,banui ca daca spui ca esti la facultate,indraznesc sa intreb la ce facultate esti cu plata sau de care?
Daca esti la aia cu bani,atunci se justifica.O fata normala,adica orice om normal la cap nu ar tine o lepra ca ala, deci tu banui ca ai ceva probleme, ori esti nitel sarita, ori arati mai putin bine si baietii nu prea is inebuniti dupa tine, asa ca ce ai zis, daca asta ma vrea sa stai si tu cu cineva.
Ai 22 de ani stai singura, nu cu unu genul ala care nusi spala nici farfuria in care crapa mincare moca Oare unde gasesc astia frate femei ca voi?
Sincer am mai intilnit asa vreo 3 barbati, inca 2 stau cu ele, is casatoriti, au deja si copii, dar unu care nu avea copii, deja la lasat femeia.
Dar ailantii 2 pfff stau toata ziua nu fac nimic,muncesc doara femeile la ei,acu vii si tu cu aceiasi poveste.
Intreb si eu ca prostu,iubitu asta al tau arata ca barbatul mortal,e barbatul fatal?
Nu vad cum sa stai cu cineva in halul ala,doar daca ala arata gen Iglesias zic si eu altfel nu vad,poate sa fii oarba si ala sa zici ca are grija de tine cand esti acasa
O sora ceva nu ai asa ca tine? Caut si eu asa o femeie,sa ma tina,gen barbatu casnic ba mai rau,doar sa stai asa fara sa faci nimic,pff cred ca as inebuni de tot,as amorti sa stau si sa nu fac nimic.
Hai ca zic,am cunoscut o tipa,e in LA si fata sia adus asa pe unu din RO a zis imi trag si eu barbat,ala exact ce spui si tu,nimic nu facea,nici vasele in care minca nu le spala,nu lucra nicaeri,asta muncea pe rupte,el toata ziua pe telefoane.
La un mom dat i-a zis sa plece,iar ala a zis ca nu pleaca,cai este bine asa cum sta acu a zis chem politia,de abia asa a plecat ala, dar zice, a chemat pe maicasa si ala cand a plecat sia scos scula si lea aratato la amndoua am ris de m-am prapadit.
Deci unde gasisti soro exemplarele astea de masculi fatali? Ori da-mi ceva o adresa de fata genu asta sa tina barbatu, eu spal si vasele, dau si cu aspiratoru daca e, fac de toate
Multe fete/femei fac greseala sa nu-si gaseasca iubit ci proiect. Tu ti-ai gasit un proiect, un om fara perspective pe care ai crezut ca-l poti schimba/aranja/repara. Greseala e la tine. Fix IT!
Nu faci casă cu unul ca el. Pierde vară... din păcate... Mergi cu el la biserică/ mănăstire îndeamnă-l să postească și să se spovedească la un preot bun și poate în timp vei vedea schimbări la el